Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Ashtonsister woog op het moment van schrijven 135.80 kg (bmi: 51.11).

Nou, dit is hem dan. Mijn eerste bericht in het dagboek, waar ik, naar ik vermoed, heel veel in zal gaan schrijven. Op dit moment ben ik nu bijna een week weer bezig met Atkins. Dit doe ik echter nog maar hooguit een paar weken. Volgende week heb ik een intake-gesprek voor het volgen van het dieet van Dr. Cohen. Ik lees er een hoop positieve verhalen over, dus ik hoop dat het bij mij net zo goed zal gaan werken. Ik weet dat het een heel zwaar dieet is (althans, ook dat heb ik gelezen). Een groot probleem van mij, zal waarschijnlijk worden, dat ik veel te weinig drink. Ik moet me echt gaan aanleren om overal flesjes water mee naar toe te nemen. Dit dieet is wel ontzettend duur (tenminste, dat vind ik wel), maar ergens is dat misschien ook wel weer goed. Als ik zoveel geld heb uitgegeven eraan, dan houd ik het waarschijnlijk beter vol. Omdat ik weet, dat ik het geld anders net zo goed door de wc had kunnen spoelen.

In eerste instantie had ik aangeklikt dat niet iedereen mijn huidige gewicht mocht zien. Maar dat ga ik na dit bericht veranderen. Het wordt misschien maar eens tijd om open kaart te spelen...

Groetjes, Ashtonsister.

March 5, 2007 om 10:08
He, Ashtonsister,
Ik heb mezelf ook net aangemeld hier en ik ben ook zo iemand die haar gewicht niet heeft durven invoeren. Knap dat jij het wel doet.
Ik wil je heel veel sterkte wensen met je strijd en ik ben ook benieuwd hoe dat DR. Cohen dieet je gaat bevallen. Ik heb er wel al iets over gelezen, maar voorlopig doe ik het nog niet. Atkins heb ik wel gedaan, maar ik ben niet zo'n vleeseter en dat ging me erg tegenstaan. De kilo's vlogen er toen weer aan. Ach ja, ik probeer het nu op de manier van zo min mogelijk snoepen en verder gewoon te (leren) eten. Nogmaals veel succes!
Groetjes Bigbelly
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan