Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Trulond woog op het moment van schrijven 129.60 kg (bmi: 41.84).

Helaas deze week is er niets af gegaan, maar nu heb ik ook niet echt super mijn best gedaan. Ik heb vooral in het begin van de week dingen gegeten die echt verkeerd zijn voor de slanke lijn. In de loop van de week ging het weer iets beter. Ik worstel met het genoeg drinken en ik kan ook nog moeilijk de knop omdraaien wat betreft lekkere trek dat dit iets verkeerds is in plaats van slecht voor je lichaam. Ik zie lekkere dingen nog zo als een traktatie vooral als ik trots op mijzelf ben of chagerijnig.
Nu moet ik wel zeggen dat ik ontzettend naar lekkere dingen heb verlangd deze week omdat opoe langs moet komen, maar ik heb niets aangeraakt. Ook voelde ik mij erg opgeblazen en had ik een echte opgezette buik en dit demotiveerde mij ook erg.
Gelukkig was ik vanmorgen te zien dat ik niets was aangekomen. Helaas er niets af, maar dat was niet echt een verrassing.

heb deze week trouwens weer een pakketje vanuit Nederland gekregen en hier zaten Libelles in en een allerhande van de AH. Super gerecten en slimme manieren om eten in te vriezen. Als je voor jezelf kookt en niemand anders, kook ik altijd te veel. Nu eet ik alles op en dat i kniet goed natuurlijk. Nu kook ik iets meer voor mijzelf en vries het in SUPER. Goede tips heerlijk. Nu kan ik ook, in plaats van emotie eten heerlijk een libelle pakken en gaan lezen.
Daar heb ik nu al zin in.

Goed mijn motivatie is weer volop op en top

:hugsandkisses: :tenderly:

Onbekend
March 3, 2007 om 09:04
He meid wat goed dat je motivatie terug is.
Hopelijk is dat ook te zien in je gewicht volgende week.
Maar gelijk blijven is dan ook eerst een heel goed streven. Want je hebt afgelopen week toch wat gegeten, maar je bent toch gelijk gebleven. En dat vind ik heel erg goed.
Peter is weer thuis. Dus gisteren een zware dag gehad. Toch te veel gegeten, maar vandaag gaat het weer goed.
Ik ben lekker in het huishouden bezig. En Peter laat me gaan. Dus dat zegt genoeg over hoe moe hij is.. En ik gebruik de droger hihi dus hij is echt moe en heeft geen zin. En dat is niet erg. Ik doe de was en droog het, vouw het op, mag hij het opruimen. goede verdeling toch??
He je kunt het.
Hou je motivatie vast.
Schrijf anders nu op hoe je je voelt en wat je motivatie zo sterk maakt. Op momenten dat je niet zo sterk staat kun je er misschien je voordeel mee doen??
Heel veel succes en je weet dat je het kunt.
Je staat er niet alleen voor.
Dikke kus Jennifer
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan