Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Corinaaaaah woog op het moment van schrijven 75.00 kg (bmi: 25.35).

Ja, mijn agressie werd dus erger en erger. Op het DAC werd ik uiteindelijk aangesproken door de leiding dat het zo niet verder kon, en ik moest praten waar ik mee liep. Ik zei dat ik niet kon praten. En de afspraak is dan: ga schrijven. Maar die beslissing moest ik nemen, ik kon ook zo doorgaan. Maarja, we wisten allebij dat dat niet goed was.
Ik ging dus in het gesprekskamertje zitten en deed de deur dicht. Ik werd helemaal ovewrmant door mijn emoties en zat alleen maar te huilen en te krassen op het papier. De leiding kwam binnen, dat de deur wel openmoest ivm dat er in mijn geval afgesproken is dat ze me in zo, situatie toch in de gaten kunnen houden, dat ik mijzelf niks aandoe. Hij zei ik zie dat je erg vedrietig bent en zal hem een klein beetje open zetten zodat je toch privecy hebt. Ik was niet in staat te antwoorden.
Ik kreeg er een half ur voor. In het begin zat ik alleen maar te krassen en te huilen, maar daarna deed ik een poging te schrijven. Over mijn achterdocht naar iedereen door wat vroeger gebeurd is. Dat ik mijzelf verwijt dat ik niet teruggeslagen heb, me verweerd heb. Maar ik was 8. Dat ik mijn agressie nu richt op mannen in mijn omgeving die dichterbij komen, ook op hem.
Dat was donderdag. Ik zou die dag gaan logeren, maar dat heb ik afgebeld. Het meisje waar ik heen zou gaan ging het ook niet goed mee, en met mij ook niet. Dat lijkt me gen goede combinatie. Ik wil er even tussenuit. Voor een pleeggezin ben ik te oud. En die opnames word ik ook nogal zat. Ik weet t ff niet.
Zelfmoordgedachten spoken weer voortdurend door mijn hoofd.
Gisteren was ik boos op mijzelf omdat ik m&m's op had. Ik had verder die dag niet gegewten. Voor straf heb ik savonds niets op.
Verder mn haar geknipt. Ik haat t om naar de kapper te gaan, moet je steeds in die spiegel kijken.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan