Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Jahoor woog op het moment van schrijven 79.80 kg (bmi: 28.27).

2-3-07 Het gaat goed met afvallen. Ik was al iets eerder begonnen dan dat ik mij hier inschreef. Totaal ben ik nu 3 kilo kwijt. Ik heb een tijd ega gevolgd (een soort ww) Ik eet s'ochtends joghurt met muesli of all bran en fruit, tussen de middag twee boterhammen en een cup a soup en s'avonds veel groente etc en vlees wat gegrild of zonder boter is gebakken. Ik doe het niet zo streng als dat ik eerst deed. Want bij de ega mag je maar 3 keer in de week vlees en daar valt ook vleeswaren onder. Ik ben een echte carnivoor dus dat lukt mij niet. Ik neem ook af en toe een bisquitje ofzo. Ik doe het liever iets relaxter, dan hou ik het iets langer vol.

12-09-2009

Ik wil volgend jaar weer slank zijn in mijn bikini. Na twee kinderen is het er niet van opgeknapt. Er blijft toch weer iets hangen.
Ik ga gewoon gezond eten, niet snoepen en af en toe een wijntje moet kunnen. Ik ga zometeen een wii fit bij iemand lenen en als dit bevalt dan ga ik daar fanatiek mee aan de gang.
Ik wil ook weer vaker gaan hardlopen maar dit is iets lastiger omdat mijn man ook vaak weg is en je niet zo snel oppas gaat regelen voor zoiets.


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan