Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 1, 2007

CorryBres woog op het moment van schrijven 100.80 kg (bmi: 37.02).

Nou dat was schrikken hoor want je geloof je ogen niet als die weegschaal ineens 4 kilo meer aan geef dan een paar dagen geleden. En het was echt geen 1 april grap :aprilgrap07: .
Maar gelukkig lag het aan dat kolere ding en ik ben blij dat we nou een nieuwe weegschaal hebben.
We gaan lekker zo met zijn tweeen Henk en ik, en we hebben ons met Pasen :paasei04: een lekker etentje beloofd......ik verheug mij er nou al op.

Tot volgende week weer en bedankt voor jullie steun.
Corry.

April 3, 2007 om 09:30
:h:ee :c:orry

Lachen he met die :scale:

Waar gaan jullie uit eten dan. :haha: ik ga niet stalken of zo hoor. Maar als je uit gaat eten kun je ook heel mager eten bestellen. Bedoelde ik maar. En niet teveel eten op zo'n leuke dag. Dan kan je wat meer op bij het restaurant. Snappie?

Ik hoop dat jullie een hele leuke dag met pasen hebt en geniet er maar van, meid.

Trouwens wat dacht je van een fikse wandeling na het eten. Heb je ook geen schuldgevoelens. Of die hometrainer laten genieten van je. Even lekker fietsen. In ieder geval.... alle goede adviezen....genieten maar.

Veel succes!!
=gazodoor=

Liefs Manjana
:bye:
April 5, 2007 om 05:15
Ik schreef het bij Henk ook al...maar ik lees al weken in jullie dagboeken, dat jullie zo weinig afvallen. Ik moet zeggen dat het me meevalt hoor. Kijk eens naar jullie grafieken. Die gaan toch mooi elke keer maar naar beneden. Dat is toch de bedoeling van lijnen?

Het hoeft niet echt snel te gaan, als het lijntje maar daalt, en dat doet het bij jullie allebei. Wel even schrikken van die weegschaal. Gelukkig zijn jullie allebei met de lijn bezig en was je er al snel achter dat de weegschaal stuk is.

Ik ben altijd de enige die er gebruik van maakt, alhoewel ik nu ook af en toe denk dat dat ding stuk is. Ik ben zwanger en ondertussen al 18 kilo aangekomen (ik moet nog 10 weken). Ik ga de eerste zwangerschap ruim overtreden. Toen was ik in totaal 24 kilo aangekomen. Maar ik weet uit ervaring dat het er ook allemaal weer af kan. Volgend jaar om deze tijd ben ik weer net zo slank als voor de zwangerschap.

Ik vind het alleen maar leuk om die reacties van de mensen te zien, want mijn buik is echt mega. Heerlijk....al die aandacht en mensen die mijn buik willen voelen. Het is toch wel fijn om zwanger te zijn hoor.

Hebben jullie trouwens kinderen????

:minielacht:Nanda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan