Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 1, 2007

Hippohanna woog op het moment van schrijven 67.00 kg (bmi: 23.74).

Pfff, wat een ellende, dat proberen op geicht te blijven. Gelukkig kan ik nu weer 67 kilo noteren, want in het begin van de afgelopen week kwam tot mijn schrik zelfs de 68 weer in beeld.......:schrik:
Het blijft dus een constante strijd, en blijkbaar is elke keer dat ik de teugels laat vieren er een teveel. Gelukkig ben ik in december niet tevreden geweest met 68 kilo, maar heb ik toen mijn streefgewicht bijgesteld naar 66 kilo (met al in mijn achterhoofd dat dat een buffer zou zijn). Tja, ik ken mezelf, en nu probeer ik mezelf weer terug richting 66 te dwingen.
Nou moet ik toegeven dat ik deze week minder gesport heb, ook omdat de combinatie van een zware verkoudheid en hooikoorts ( :hatsjoe: en dan 15 x achter elkaar) niet zo goed was om mee te trainen. Met wat extra slapen heb ik de verkoudheid er snel onder gekregen, en de hooikoortsexplosie lijkt ook grotendeels over.

Zo tussen de bedrijven door (gordijnen en vitrages wassen, ramen zemen) ook nog maar genieten van het mooie weer.
En toch echt blijven doorgaan met de vinger aan de pols houden en echt dagelijks een blik op de weegschaal werpen. :bidden2: en hopen dat het goed gaat.
Ik kreeg dit weekend wel een paar keer te horen dat mensen het zo kanp vonden dat ik zo mooi slank bleef, ze moesten eens weten. wat voor strijd dat is ...

:hippo:

April 5, 2007 om 07:34
Hoi Hanna,

Nou je zult het niet geloven, maar ik ben bijna 71 kg =hoera=. Het gaat echt heel goed met Sonja, al heb ik soms wel het idee dat ik echt te weinig eet. Er zijn dagen bij dat ik geen 1/2 ltr. melkprodukten eet en soms ook geen 2 stuks fruit. Dus dat compenseer ik wel door het erbij te nemen. Verder ben ik echt heel blij dat er weer een beetje schot in zit.
In juni gaan we met vakantie:caravan: en dan wil ik echt 65/66 kg wegen. Want dan heb ik in de vakantie ook een beetje speling. Maar het is wel een aanrader hoor.
Nu ga ik lekker in de tuin werken:lente4:, dus ook weer calorieen verbranden. Met pasen gaan we verder in de tuin (130m2) dus we hoeven ons niet te vervelen. Maar dat geeft niet want zeg nou zelf, wat is er nu lekkerder dan met mooi weer buiten bezig zijn.
Ik doe mijn best om niet te veel te eten met Pasen, maar mezelf pesten doe ik ook niet.
Fijne paasdagen :paasei05:en tot schrijfs,

:bye:
Mieke
April 7, 2007 om 10:13
Hoi :hippo:

Misschien heb je wel gelijk dat ik een beetje te hard van stapel loop. Die 65/66 kg zal ik denk ik ook niet halen. Maar als ik maar onder die 70 kg kom ga ik voorzichtig een beetje blij worden.

Ik heb hetzelfde als jouw buurvrouw, alleen is het geen hoofdpijn, maar toch aan het eind van de middag wat bibberig. Dat betekend dat je toch te weinig eet. Ik ben het nu ook een klein beetje aan gaan passen hoor, want het moet wel leuk blijven.

groetjes,

Mieke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan