Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 1, 2007

Nirak81 woog op het moment van schrijven 98.50 kg (bmi: 34.08).

Nou, de klussen hier in huis zijn klaar, het "te koop" bord zit aan het raam geplakt en nu maar hopen dat er snel kopers komen :)
Heb nu ff pauze van m'n schoonmaakronde door het huis. Het vrouwtje zit gezellig met pascal, linda en els op het terras in de stad en ik zit me hier uit de naad te werken hier in huis... ;) Eigen keuze, ik had geen zin in een terrasje, ik wilde poetsen, poetsen, POETSEN.... goh... zou ik weer last hebben van de maandelijkse perikelen? (het is wel volle maan) ;)

Ondanks dat we nog 3 maanden hebben voordat we de sleutel krijgen begint het al wel te jeuken om alvast wat verhuisdozen in te pakken met dingen die we toch niet meer nodig hebben.. Als ik maar bezig blijf.. want ik moet die ongezonde magnum van gisteren natuurlijk wel compenseren (toch Anneke? :P)

April 6, 2007 om 05:32
enne al iets gehoord van de man met de baard:)
We hebben gisteren nog flink gewerkt in het huisje van Lindaah (en Dennis, al hebben we die de hele week nog niet gezien:() Bijna alles zit in de tex (inclusief mijn hoho shirt) al moet op verdieping van ons Lin nog wel even een kamer bijgewerkt worden en dan de voorkamer waar het stucwerk uit is gevallen.

Maar goed het gaat hier over lijnen en zoals je op mijn site ziet heb ik geen gewicht ingevuld, gisteren was er best wat af en vandaag dus weer niet, al voelt het wel zo.

Nu proberen het Paasweekend goed door te komen (en dat zal niet meevallen) veel langs het strand wandelen, dan kan het wel iets lijden denk ik.

Succes met lijnen en met de verkoop van het huis!

Groetjes aan Pauline!
April 11, 2007 om 14:41
He Nirak, waar blijf je met je dagboek:)

Wij, Norbert en ik dus, hebben weer flink gewerkt in de Moreelselaan, maar ik geloof nooit dat ze komend weekend overhuizen. Dennis is wel 1 dag geweest! Heeft het juis nu hartstikke druk met werken en met zijn eigen zaak. Leuk voor hem, maar balen voor het werk in huis:(
Vandaag hebben we laminaat gelegd op ons Lin haar kamer en op de overloop op haar etage. De plintjes moeten nog wel, maar misschien kunnen ze dat zelf ook wel. Maar ook ons Lin moet de hele week veel werken. Morgen komen ze de wasmachine brengen en komt er iemand van het woonbedrijf om ramen te vervangen.

Gaat het goed met de verkoop van jullie huis?

Groetjes Anneke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan