Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 1, 2007

NinaE woog op het moment van schrijven 125.00 kg (bmi: 44.29).

Beste allemaal,
om te beginnen bedankt voor het warme welkom. Ik zal als ik morgen wat meer tijd heb eens uitgebreid rond gaan kijken (en berichtjes achterlaten natuurlijk, zo ben ik dan ook wel weer).
Vandaag is het koopzondag, en omdat ik gisteren door de drukte er niet aan toe was gekomen om boodschappen te doen, vandaag maar even gegaan. En ik ben er trots op ook, want ik had gisteren eigenlijk zoiets van "ach, ik bestel wel een pizza morgen". Maar nu heb ik aardappeltjes in huis en wokgroenten, en daar ga ik zo eens even wat lekker mee maken.
Ondanks dat er toch weer het nodige aan vreterij mee is gegaan uit de supermarkt naar huis, vind ik het een hele vooruitgang van mezelf. Zoute stengels i.p.v de gebruikelijke nootjes, café noir i.p.v. spritsen en een liter fles cola i.p.v. een anderhalve liter (ik drink zoveel als er in huis is, dus drink ik automatisch minder cola als ik minder in huis heb). En hoestsnoepjes i.p.v. chocola. Nou, lijkt me toch op zich een goed begin, of niet? De volgende keer proberen nog minder mee te slepen, of het liefst natuurlijk helemaal niets, maar ja... afbouwen is ook een plan dacht ik zo, en ik vond dit al een hele overwinning.

Goed, ik duik mijn keuken in,
tot snel,
Groetjes,
Nina

Onbekend
April 3, 2007 om 03:05
Hallo Nina, :hoihoi:

Wil het een beetje lukken met het afvallen?
Zie je al resultaat?
Succes ermee!

Groetjes,

Iloon :simba:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan