Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 1, 2007

Snaai woog op het moment van schrijven 88.10 kg (bmi: 27.81).

in mijn vorige berichtje schreef is, dat hardlopen heeeeeeeeeeeeeeeeel leuk is, maar dat het niet automatisch leidt tot afvallen.

in mijn dagboekje en in mijn columns schrijf ik ook regelmatig dat volhouden dse sleutel tot succes is. dat geldt voor hardlopen (dus tijdens het hardlopen gewoon doorgaan en volhouden tot je bij de finish bent) maar ook voor afvallen.

ik weet niet precies wat ik nu anders doe dan de voorgaande weken, maar het gewicht gaat nu wel langzaam maar zeker naar beneden. wie weet is er over twee weken, als ik aan de marathon begin toch nog een behoorlijk verschil tussen de hardnekkige 90 kilo en het dan bereikte gewicht.

in ieder geval is vandaag in Hilversum een resultaat bereikt waarmee ik erg tevreden ben. de 10 km heb ik afgelegd in 1.12.02 en daarmee was ik nummer 1296 van de 1325 mannen en vrouwen die aan die 10 km prestatieloop meededen.

natuurlijk was er een snelle Keniaan, die de 10 km binnen een half uur afraffelde, maar er was ook iemand die over 5 km bijna net zo lang deed als ik over deze 10 km.

is dat belangrijk? welnee, het is alleen maar statistiek. wat ook statistiek is, is dat uit een standaard vergelijking zou blijken, dat ik op basis van het resultaat van vandaag de marathon over twee weken zou moeten kunnen lopen in 4.49.22 maar dat neem ik voor kennisgeving aan. dat zou betekenen, dat ik ruim vier keer zoveel kilometers in nauwelijks vier keer zoveel tijd zou lopen. ik geloof er niks van en bovendien: ik kijk niet op een kwartiertje of half uurtje meer of minder.

het restant van het trainingsschema is als volgt:
dinsdag, donderdag en volgende week woensdag nog een rondje maken van 10 km en tijdens de pasen een rondje van 16 km. gewoon zonder publiek of begeleiding en helemaal alleen over Almeerse fietspaden.

en dan op zondag 15 april lekker verjaardag vieren door (wat mij betreft) tussen de vijf en zes uren in Rotterdam te sjokken.

April 1, 2007 om 17:05
:hoihoi: :s:naai

:j:a er zijn genoeg mogenlijkheden toch?
ik kies maar voor gewoon "gezond" leven en toch heerlijk genieten,
en of dat nu lang of kort duurt??????????

:g:enieten doe ik toch wel zeker als ik morgen weer op de :fiets: springt om naar mijn werk te fietsen, heerlijk tussen de weilanden door met een muziekje op mijn hoofd en mee galmen, en dan zie je de mensen kijken die in de auto zitten, van wat doe die nou? :koekoek:

:i:k voel me dan zo lekker in mijn vel als ik aan komt en dan18 km heb gefiets, het geeft zo'n goed gelukkig gevoel, dat die mogenlijkheid er is en dat ik dat kan en mag doen. en het is ook goed voor de beentjes zeker na zo'n loop van 10 km die ik er vandaag weer op heb zitten, kreeg alleen wat last van mijn achillespees aan mijn linker kant, maar dan is het juist goed dat ik morgen ga fietsen.

:e:n weet je dat je van hardlopen slimmer wordt, heb ik ook maar ergens gelezen hoor :grinnik: had laats wel zo'n runners high te pakken, wel een lekker gevoel, maar ook en beetje vreemd gevoel, je voel je dan zo licht als een veertje, en je bent er wel maar ook niet, RAAR?

:m:aar goed (+) van je dat je toch blijft lopen, en dat ook nog op je verjaardag :petjeaf: wij moeten ook maar weer eens mee doen met een wedstijd, we lopen nog steeds op eigen initiatief, we willen wel de halve marathon van rotterdam lopen ergens aan het einde van het jaar? en dan volgend jaar de hele. maar ik kom je wel aanmoedigen hoor ik woon naast rotterdam, dus een klein eindje maar voor mij. welk nummer heb je? dan kan ik je in de gaten houden :-D

:succes: verders en geniet van het leven zo lang mogenlijk en "gezond"

:groetjes: :me: :s:onja
April 2, 2007 om 04:02
ach statistiekjes kan iedereen hier waarderen denk ik?
i mean.. iedereen kijkt blij (danwel minder blij) toch weer in zn grafiekje en in de grafiekjes van medeafvallers :)

netjes gedaan hoor in hilversum.
en je niet gek laten maken door zo'n snelle keniaan is ook best goed dacht ik

(kwam die ook daadwerkelijk uit kenia om even een half uurtje te hardlopen? je zou er aan gaan twijfelen :) )
Onbekend
April 3, 2007 om 02:03
Maar... neem je dan ná de marathon niet 'n lekker stukje taart?
:fruittaart2: Compenseert wel qua calorieën, dacht ik zo... Of ben je nu veel te blij dat je lijntje weer daalt en extra voorzichtig.
Hilversum ging lekker, zag ik! :hardlopen: Ik heb zelf gelukkig ook weer fijn gelopen, zonder problemen.
April 3, 2007 om 03:24
hoihoi

Nouja.. ik zou het toch wel fijn vinden als er een snelle gezonde hap bestond :)
Liefst een warme ook...

die combi lastig zegmaar

en als het dan ngo even kan.. nog betaalbaar ook

volgens mij vindn we zojuist een gat in de markt *grin*

als ik alleen ben ga ik vaak bij de soupfactory eten.
das nog relatief gezond...
maar mijn partner voelt daar eigenlijk nooit wat voor :(

toch maar eens wat mee doen misschien..
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan