Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 1, 2007

Runninggirl woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 25.65).

Hoi

Zie ik ineens allemaal visjes in mijn bericht.
Komt door het uitroepteken!

Wat een heerlijk weer vandaag hè.
Ik had het weekend voor mij alleen, want manlief staat nog in Engeland.
Vanmorgen ben ik naar de stoffenmarkt geweest. Ik heb nog een aantal leuke lapjes gekocht.

Gister heb ik alle ramen gelapt:zemen:
Ik ben zelfs op de ladder geklommen om de ramen boven te doen(je moet toch wat als manlief er niet is). Verder heb ik gesnoeid in de tuin. Vanmorgen had ik spierpijn in mijn armen van al die aktiviteiten.

Wat hardlopen betreft is er een ramp gebeurd.
Ik ben namelijk geblesseerd aan mijn voet. Al sinds donderdag heb ik ontzettende pijn in mijn gewricht van de grote teen. Ik ben nog niet bij de dokter geweest, maar ik kan amper gewoon lopen dus het hardlopen kan ik voorlopig wel vergeten.
Maar ff kijken hoe het deze week gaat, anders moet ik toch echt ff naar de dokter.
Ik hoop dat het snel beter wordt.

De paaseitjes zijn momenteel een grote verleiding voor mij. Ik zal blij zijn als de paasdagen weer voorbij zijn.

Morgen moet ik alweer om 7 uur beginnen, maar dat betekent dat ik om 11 uur weer klaar ben. Het wordt morgen weer een mooie dag dusse......:relax:

Iedereen een goede week gewenst.

:pasen04:Groetjes.

Onbekend
April 2, 2007 om 01:53
:hi:
Wat balen zeg, dat je een blessure hebt!!! Wees je wel voorzichtig..?? En ga gewoon naar de dokter :arts: als het niet gaat. Lijkt me niet echt normaal dat je amper kunt lopen..?? Kan me voorstellen dat je baalt van het misschien niet kunnen lopen van wedstrijden, maar ja, het is belangrijker dat het overgaat toch??

Je bent nog aardig actief ondanks die voet... alle ramen lappen. :zemen: Weet niet hoeveel je er hebt, maar is toch altijd wel excersize (hoe schrijf je zoiets?)

Erg he, die paaseitjes.. ik kan er nu aardig van afblijven, maar als je eenmaal begint is er geen houden meer aan.... :pf:

Fijne week! :zon:
:wendykatwijk:
April 2, 2007 om 09:09
Hoi Karen!

Jeetje zeg, wat balen van je voet! Ik zou idd niet te lang wachten met het naar de dokter gaan! Afgezien van wel of geen wedstrijd kunnen lopen, het is belangrijk dat je snel weet wat er loos is!

Paaseitjes, hou op!
Thuis heb ik extra (nog) niets gekocht. Dit tot groot prostest van beide dochters. Vrijdag haal ik wel het één en ander voor hen. Het probleem is, dat wij hier op het werk met bakken vol voor de klanten hebben sttan. En dan is de verleiding wel erg groot! Maar ik ben erachter, als ik bij binnenkomst, op bijna nuchtere maag, 2 of 3 eitjes eet, ik de rest van de dag net tegen het misselijk zijn aan zit. Dus geen behoefte meer aan eitjes........Niet de beste methode, maar ja!

Vanavond ga ik weer lopen, rondje van 5 km. Vrijdag moet ik weer naar de arts, en dat zal me ook iets meer info opleveren of het wel of niet slim is door te blijven lopen. Toch eens zien of we die vermoeidheid weg kunnen krijgen, maar naar wat ik op het internet heb gelezen, gaat het wel goed komen. Al wordt het niet makkelijk....

Maar dat speelt vrijdag pas, tot die tijd nog werken, sporten, met de jongste dochter naar peutergym, in de tuin rommelen etc.......

Ik wens jou een fijne week, en loop vooral niet te lang door met die teen hoor!

Groetjes,
:jaqueline:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan