Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 1, 2007

DaphneDaan woog op het moment van schrijven 105.70 kg (bmi: 37.01).

Rare dag vandaag:

's ochtends vroeg opgestaan en Daan gebadderd en naar Jacco en Tubien gebeld om af te spreken of we vandaag nog gezamenlijk zouden weggaan naar dierentuin of strand. Na een uur kreeg ik Jacco te pakken en helaas hij moest werken, maar anders kwamen we toch om een uur of 16.00 naar hun toe? Ook goed, maar omdat het zulk lekker weer was wilde we toch graag de deur uit. De dierentuin was geen optie meer want daarvoor was het te laat. Erwin kwam in een keer met het idee om naar Haarzuilens te gaan en daar lekker te lopen. Hartstikke goed idee dus zo gezegd zo gedaan. Het was half 12 toen we weggingen. Alles meegenomen, drinken, broodje etc. In Haarzuilen aangekomen hadden we een stukje gelopen en kwamen we een eetgelegenheid tegen. Dus omdat het etenstijd was daar lekker gaan zitten in het zonnetje en de bloeiende bomen tegenover ons. We bestelde wat te drinken en om Daan eens lekker te verwennen hadden we ook een portie poffertjes besteld voor Daan. Dat was wel een succes hoor. Hij vond het wel lekker. Na gesmikkeld en gesmuld te hebben gingen we weer verder met onze wandeling en hebben we hartstikke leuke foto's genomen met het kasteel op de achtergrond. Toen we verder liepen, wilde Daan ook een stukje lopen en kwamen we een megagrote boomstronk tegen en tijdens het optillen rook Erwin een verdachte lucht dus gelijk maar even de luier verschoond op de boomstronk.
Toen zijn we weer terug gegaan naar de auto het was inmiddels 14.00 uur dus Daan was behoorlijk moe. We dachten een stuk te gaan rijden zodat Daan lekker in de auto kon gaan slapen. Na een poosje getoerd te hebben en de meest gekke plekjes in Nederland te hebben gezien werd Daan weer wakker en wilde hij niet meer slapen dus ons plannetje ging niet op. Bij elkaar had ons boefje maar een klein uur geslapen. Dus Tubien gebeld en gevraagd of het goed was of we wat eerder konden komen. Want om nou naar huis te gaan om Daan nog even op bed te leggen om 15.00 uur vonden we geen optie. Dus eenmaal bij Tubien ging Daan lekker spelen met Sven in de tuin.
En om 17.00 uur was Daan het zat. Hij was aan het jengelen en huilen, dus wij hadden zoiets, dan maar eten en daarna pappen en nathouden en proberen te rekken en dan naar bed. Maar dat verliep wel eventje iets anders. Daan had nog geen hap binnen of hij begint me toch te huilen en te hoesten. En ja hoor een enorme golf spuug :cry: Het arme jongetje had gewoon last van blijkt achteraf de poffertjes. Die lagen gewoon te zwaar op de maag. Zo sneu voor hem, dus na veel kroel/knuffel- en troostknuffels toch maar gelijk naar boven naar bed. Hij heeft toch 1,5 uur geslapen maar werd toen weer wakker. Overstuur en grote dikke tranen. Helaas pindakaas daar ging ons avondje Catannen. Nou ja niets aan te doen. Daan gaat voor alles, dus het hele boeltje maar weer ingepakt en lekker naar huis gereden. Eenmaal thuis heeft Daan nog even lekker gespeeld en na een licht yoghurtje naar bed. Hij had wel wat verhoging 37.9 graden, maar dat is bij kinderen toch al snel. En gelukkig ging hij zonder morren naar bed en hij slaapt gelukkig nog steeds.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan