Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Trige woog op het moment van schrijven 69.90 kg (bmi: 24.19).

Zo, weer een stukje verder op de site. Ik kon dit eerst niet eens vinden, maar ik heb het! Wat was het oude, vertrouwde toch makkelijk, maar ja alles verandert..

Hoewel: als ik te veel blijf snaaien en snoepen blijf ik niet hetzelfde!
Pittige week gehad met wat strubbelingen en hup de snoepzak erbij en hup weer wat gewicht erbij. Maar nu ga ik er weer voor en begin weer lekker bij week 1 van Sonja, want al met al heb ik de weken wel gedaan, maar gewoon te veel erbij. Ik ben echt een emotie eter.

Momenteel hebben we de hond te logeren van onze zoon en schoondochter en maak ik flinke wandelingen, dat gaat toch makkelijker dan en die MOET er ook uit en ik dus ook :), ik loop soms wel 1 1/2 uur. Het is dan ook prachtig weer nu, dus echt geen straf.

Succes allemaal,

:zon: :regenboog::zon:

April 22, 2007, gewijzigd door Snoesje33 op April 22, 2007 om 14:09
Heerlijk het logeerhondje is er weer; dan zal je lijntje wel weer snel naar beneden gaan. En inderdaad lekker wandelen met dit weer; vind ik ook geen straf...

Moet morgen werken..zucht...ik werk al jaren NIET op maandag maar het kon nu even niet anders. Gek gevoel en ik denk dat ik de hele week wel weer inde war zal zijn met de dagen.

Irritant trouwens emo-eten. Ik ken dat. Maar sinds ik bij de haptonoom ben gaat dat echt veel beter en doe ik het zelden nog. Nu koop ik teveel. Maar ja dat is misschien iets minder erg..alhoewel...:O:

:yougogirl: op naar de 65 kilo. veel succes aankomende week!

Knuffel
April 23, 2007 om 14:33
Hi Trix,

dus je bent weer alleen? Mag ik vragen waar manlief heen is; ik dacht altijd dat hij een praktijk aan huis had...of ben ik nu inde war??
Afijn een goed gesprek kan nooit kwaad. Soms moet je gewoon weer even op elkaar afstemmen:insideheart:

Heb vandaag gezondigd..oeps..patatje en een bamiblok; het kon even niet anders door alle drukte maar ik hoop dat de weegschaal lief voor me blijft.
Jij vult niet zo vaak je gewicht in, foei he Trix, zo kunnen we ook niet zien hoe het met het lijntje gaat en zien wanneer je een schop onder je kont nodig hebt..of een aii over je bol natuurlijk.

Take care en hoppa we gaan voor de 65!!!

liefs Aischa
April 26, 2007 om 12:46
Hi Trix,

ik kan me dat goed voorstelllen!! Ik zou het ook niet leuk vinden maar dat komt ook omdat ik persoonlijk massage wel intiem vind. Binnenkort moet ik naar de fysio en dat vind ik dan weer puur pijnbestrijding. Zou ik voor een ontsapnningsmassage gaan dan zou ik sowiezo liever een vrouw willen.

En met mannen is dat 'ik zou het andersom niet leuk vinden'vaak zo. Ze staan er gewoon net bij stil..
Belangrijk is dat jullie goede afspraken maken en vooral blijven praten ook als je iets niet leuk vind...

Hierbij geef ik je een dikke knuffel, succes!!

Kuzz Aischa
April 26, 2007 om 13:59
Jahaha ik voelde wel dat je noet zo lekker in je vel zat en toevallig had ik het zoohooo druk dat ik je berichtje pas later las....I'm sorry
Blij om te horen dat je je weer wat beter voelt en toch lief van je mannetje... Hij doet zijn best en staat erbij stil dat is toch al een hele stap.

En jij bent toch niet jaloers als zo'n vrouw dat zegt?! Kom op hoor Trix je bent een superwijf!!!! Nergens voor nodig om jaloers te zijn...dat ben ik dan weer nooit...Als hij wat beters kan krijgen dan moet hij maar gaan...en verder is het toch een kwestie van vertrouwen.
Maar inderdaad persoonlijk zou ik niet naar een man gaan en al helemaal net als ik inde buurt woonde maar ja..je hebt van die mensen.

Goede reis naar Schiphol; voorzichtig zijn!!

Ik heb de film nog niet gezien hoor er zat wel bruikbaar materiaal bij maar we moeten nog een keer een paar shots opnemen..morgenochtend 9 uur..zucht...
Op de foto's had ik nog niets eens zo'n dikke kont vond ik zelf..

:bigsmile::jezelfknuffelen:
April 26, 2007 om 14:01
Je bent onder de 70 kilo :gewonnen:
April 29, 2007 om 10:38
Hi Trix,

wat heerlijk dat de kids weer terug zijn! Hahahah en ik zie je al lopen in die parkeergarage met een bibberende hond , dat doet die stoere hond van mij nou ook altijd.

Gister heb ik gewinkeld; echt onwijs veel leuke kleren gekocht ben helemaal happy!!
s'Avonds op stap geweest sinds maanden en voor het 1st een oppas. lekker weer even met zijn tweetjes weg; veel te lang geleden. Moeten we echt vaker doen.

Ben nu druk, druk. Net schoongemaakt, doe nu even koffie en zal dan allerlei spullen opzoeken en alles klaar zetten want morgen gaat om 06.30 uur de wekker. Ik ga stoepverkoop doen met Joshua. Lijkt me onwijs gezellig en hopen dat het wat opbrengt dat compenseert mijn kleding uitgave wat, hahahahha.

Was vanmorgen een ons aangekomen maar nu moet ik zeggen dat ik gisteravond na 2 borrels bijna 20 glazen water heb gedronken dus ik hoop dat het vocht is...

Lieve Trix, fijne dag morgen, dikke knuffel Aischa
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan