Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Sundae woog op het moment van schrijven 88.60 kg (bmi: 34.18).

:hoi: allemaal!

Nou, ik begin vanochtend (22 april 2007) aan mijn 11e officiele dieetdag en er zijn er al 4 af. Dat gaat lekker, alhoewel de meesten die dit volgen in de eerste 7 dagen al 4Kg. kwijtraken. Het belangrijkste echter is: ik voel me lekker, heb geen honger, geen flauwtes en geen neiging tot "uitstapjes"! :)
De komende tijd zal echt niet zo hard gaan, hoor! Dan moet ik uitgaan van een maximum van ca. 1,8Kg. per week, maar daar zou ik al heel tevreden mee zijn mits ik me daar lekker bij blijf voelen!

Stapje voor stapje...eerst onder de 80, dan 70 en dan 60!!! Zo lijkt het niet zo veel, maar ja. Binnenkort wil ik hier mijn "beginfoto's" plaatsen en daar dan vervolgens -10, -20, -30 en streefgewicht aan toevoegen. Kunnen jullie zelf beoordelen hoe het gaat! :-D

:groetjes:
Sundae

April 23, 2007 om 07:15
Jah, leuk hè die foto’s! Allemaal lachebekkies! :) Ik noemde ons binnen de club al de schapenclub: ééntje over de dam…………

Na het eerste wennen en uitvogelen van de nieuwe site, ben ik persoonlijk er wel blij mee: je hebt veel meer beheermogelijkheden dan voorheen!

Wat ga jij goed zeg! Ben jaloers!!!!
Na een hele week rond de 1100 calorieën gezeten te hebben (voor het eerst sinds lange tijd mijn eetdagboek ingevuld), schrok er zelf beetje van, dacht dat ik meer binnenkreeg dan dat, ben ik helemaal NIETS kwijt aan gewicht. Zelfs een ons erbij! But ons, gaat natuurlijk niet daarom, maar je begrijpt dat de frustraties oplopen……

Gisteravond heb ik het voor het eerst sinds lange tijd NIET koud gehad in bed: kwam vast door de wijn! :D

Wat de huttencase betreft, ik maak het zelf altijd op smaak door er wat lente-uitjes, knoflook en zout en peper doorheen te doen. Samen met tomaten op een boterham heel erg lekker en ffl-bestendig! :D Jouw tijd komt wel weer, dat je van al het andere kan genieten. Het enige lastige aan het dieet van wat je nu hebt, lijkt mij het afwegen! Maar daar heb je je waarschijnlijk overheen gezet; geweldig resultaat meisje, zet um op!

:yess:
April 24, 2007 om 12:55
Hoi Sundae,
Ja ik had nog een berichtje bij je willen typen maar dacht dat doe ik vanavond wel.
Maar je had het al gezien dus..

Ik zal eens in de bieb kijken of ze die boeken van Gilian ook hebben. Er zijn er geloof ik wel 3 of 4 he.
Ja ik had gelezen dat je nu even iets anders doet.
groetjes
April 25, 2007 om 03:22
Hoi Sundae,

Dank je wel voor het advies over de keelpastille. Zal er straks naar op zoek gaan, hoewel de droge mond nu wel beter is.
De kies gelukkig ook: het is een kaakokntsteking en ik moet spuiten met waterstofperoxide en goed raggen met gel. Ik geloof dat de pijn al minder is (weet ik wel zeker) want ik heb voor ik naar bed ging een pijnstiller genomen, en het is nu bijna half tien, en ik doe het er nog steeds mee! Vandaag mijn vrije dag, dus ik moet nog eten en zo.

1,8 kilo per week afvallen is toch hartstikke veel? Ik ging altijd uit van 1 kilo per week, maar het lijkt wel of dat er nu alleen aankomt. Maar ik geef niet op, blijf hier komen, en blijf netjes eten!

Hoe oud is jouw dochter? En het is een heel lief aanbod voor een bakkie, maar waaar moet ik dat bakkie halen dan? Als je in Venlo zit, is het wel een stief kwartiertje rijden, hoewel iemand van onze duikvereniging vrijdag vertelde dat hij sinds een jaar elke dag vanuit Amstelveen naar Blerck (vlakbij Venlo) gaat. Ik moet er niet aan denken!

Groetjes,

Marib
Onbekend
April 26, 2007 om 16:43
Hoi Sundae,

Dat gaat goed met jou zeg! Een dieet voor je gezondheid, je er goed bij voelen en nog afvallen ook (+)
1,8 kilo per week is hartstikke veel. Meestal wordt aangegeven tussen de pond en de kilo namelijk. Maar zolang je je er goed bij blijft voelen is het natuurlijk geen enkel probleem, alleen maar een prettige bijkomstigheid.

Groetjes, Barkie
April 28, 2007 om 04:12
Ha Sundae,

Nee, dat je ook in Almere woont (net als Barkie) was me even ontschoten. Maar later pas oik dat je naar de VU moest, en toen wist ik dat je natuurlijk niet in Venlo of omstreken zou wonen.

Hoewel, mijn dochter heeft bij haar geboorte een verlamde arm gekregen, en toen zijn we naar een kinderneuroloog in Heerlen gereden om te kijken wat het was. Gelukkig was het gewoon een soort van verrekte spier, waardoor ze die arm niet kon bewegen. Wat fysiotherapie (wel gek hoor, een baby van 3 maanden die fysio heeft) en na een half jaar was het over.

Gaat het goed met je dieet? vind je het erg moeilijk om anti-ffl te eten, of valt het wel mee? Op zich eten volksstammen mensen natuurlijk niet-ffl en die zijn niet allemaal ongezond.

Ga je nog wat leuks doen met Koninginnedag? Mijn dochter gaat met een vriendinnetje in Almere zitten met een zak vol knuffels, misschien gaan we wel even bij haar kijken.

Fijne dagen!

Marib
April 30, 2007, gewijzigd door Yess op April 30, 2007 om 03:51
Allemaal schijn hoor, ben in feite een heel kalm typje. :liegbeest: (tis toch wat met die smilies, pffff)
April 30, 2007 om 17:35
Zo zeg , jij gaat goed! Geweldig...keep up that spirit! Wel een vraagje.....beetje verwarrend nml. Er werd hierboven genoemd dat Huttenkase op brood ffl-bestendig is? Maar dat is toch ook gewoon kaas op brood? Wel mager natuurlijk, maar dat is toch niet waar het om gaat binnen ffl?
Of hou ik me dan weer teveel vast aan het eerste spartaanse leven lang fit-boek?
Ik hoor het wel, fijne dag morgen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan