Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Susie80 woog op het moment van schrijven 69.50 kg (bmi: 21.69).

Joepiejoepie joepie yes yes yes ik weeg ONDER de 70. Nl 69,5 kg.

Die personal trainer heeft echt geholpen. Tis een dure affaire maar kom als ik tegen de zomer 66 weeg ben iik supercontent (en dokter heeft gezegd dat ik zeker niet onder die 66 mag beginnen wegen). In een maand val ik dus een en een half kilo af als ik drie maal per week sport en aan 1300 kcal zit. Ik vind dat dat niet zo rap is en had graag een halve kilo per week verloren maar kom, kga ZEKER niet klagen. En daarbij is door de zon alles een beetje gebruind dus ziett het er al een beettje meer ok uit...

Khad er een paar smilies bijgezet maar het werkt blijkbaar niet :)

Iedereen het beste toegewenst..tot next month (ik weeeg me maar eens per maand) dat s ht beste voor mij gezien mijn impulsief karakter :)

Bisous

Gia


April 24, 2007 om 15:15
Hoi Gia,

je moet je echt niets aantrekken van die vervelende mensen die naar je staren terwijl je probeert te joggen. Mensen zullen altijd staren, of je nu dik, dun of normaal bent. Dat heeft niets met jou of je figuur te maken. Ik denk dat altijd, wanneer ik met een rood hoofd naar adem hap, eet nog maar wat meer, dan word je waarschijnlijk drie keer dikker dan mij en sta je hier volgend jaar ook te zweten. Ik doe het graag en ik doe het voor mezelf. Als die jongen je waard is, dan is je gewicht niet van tel. En anders, dan was hij inderdaad verloren moeite.

Goed dat je een personal trainer hebt genomen om je te helpen. En veel succes nog, uiteraard.
:kussie:
Vous.
April 26, 2007 om 15:50
Hey hallo,

Bedankt voor je tip tav het verkrijgen van meer motivatie! Ik denk dat ik er wel iets mee kan.....Jij ook natuurlijk heel erg veel succes in je strijd tegen de kilo's! En natuurlijk gefliciteerd met het super resultaat dat je nu al bereikt hebt!

Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan