Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Toch even snel een verhaaltje voordat ik wegga. Gisteren hebben we Jeroen z'n broer opgehaald en hebben meteen een verjaardag gehad. Aangezien we de hele dag op pad zijn geweest, heb ik erg veel last van mijn buik gehad. Heb ik nog steeds een beetje, en we staan op het punt om naar dierenpark Amersfoort te gaan.

Gelukkig heb ik gisteren op de verjaardag een inklapbare lichtgewicht rolstoel weten te regelen. Dus ik laat me lekker rijden vandaag.

Morgen heb ik geen plannen en ga ik eens lekker wassen en vooral energie opdoen voor de rest van de week. Woensdag zouden we naar Amsterdam gaan, maar ik trek dat niet een hele dag dus ik denk dat ik er verstandig aan gedaan heb, toen ik vertelde dat ik thuis wil blijven. Luna gaat mee naar Amsterdam, dan passen opa en oma in Amsterdam op en Jeroen en zijn broer gaan op pad. Zo heb ik ook weer een dagje voor mezelf.

Het wordt mooi weer vandaag, dus ik heb goede hoop op een t-shirt.

Fijn weekend vandaag dames en tot later.

:minielacht:


Nanda

April 23, 2007 om 03:48
hey muppet,

wat vervelend dat je toch weer last had...maar gelukkig dta je een rolstoel hebt kunnen regelen...jij ging als prinses het dierenpark door :koningterijk:
Was het leuk en heeft Luna het naar haar zin gehad?

ik heb ook een prima weekend gehad, jammer dat het maar zo kort was...gelukkig hebben we aankomend weekend een lang weekend. En donderdag werk ik thuis (moet dan naar de fysio) dus nog maar 2 dagen vroeg opstaan....het dieten gaat ook lekker dus ik mag niet klagen (+)

:hug:
Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan