Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Sharishaq woog op het moment van schrijven 95.30 kg (bmi: 42.36).

:hoi: allemaal,
Vorige week was ik bezig een verhaal te typen, viel het verhaal/site weg. Kon er niet op. Dit was echt balen. Normaal kreeg ik ook berichten als er werd gereageert, dus niet. Maar dat was even schrikken vanmorgen. De hele site is verandert. Wel even wennen. Het is wel kleurig en fleurig geworden, heel mooi.:witoranje::witgeel::witgroen::witrood::witzwart::witgeel::witgroen::witoranje::witrood::witzwart::witgeel::witgroen::witoranje::witrood::witzwart::bloemenmand: Nu even over mezelf, het lijnen wil niet lukken , mijn motivatie is gezakt naar nul,nul,nul. Ik kom niet onder de 95 kilo. Wat doe ik verkeerd, nog meer mijn best doen, hoe meer dan?
:groetjes: Sharishaq :sister:

May 1, 2007 om 06:08
:aaioverbol:hoi wat is het tog moeilijk he.......om op je gewicht te blijven en er zit zo gauw weer een hoop bij ....dat is tog erg.....moet je weer opnieuw beginnen.......maar het ga zeker lukken bij mij gaat het heel goed ik ben even bezig met sonja bakker is wel heeeel weinig maar ik wil gewoon wat sneller iets eraf hebben anders blijf je zo hangen op hetzelfde gewicht en dat is niet motiverend.....da's zo rot ik wil heel snel iets eraf hebben maar dat val ook niet mee........maar gewoon weer goed je best doen he het is het een of ander of dik of lekker iets slanker is veel leuker hor tog????:lachuh:goed je best doen hor het is voor ons allemaal moeilijk he........ik zal je ook buddy maken is gezellig he dan gaat het vast beter doei doei groetjes cnorretje :oink:
May 10, 2007 om 08:45
:hoi: dames, bedankt voor jullie lieve berichtjes en ondersteuning. Op dit moment vind ik het heel moeiljk om te lijnen. Het heeft te maken dat ik bepaalde (levens)ervaringen die nog niet heb verwerkt. Die iedere keer terug komen en dat werkt op mijn gevoelens en ik waarschijnlijker een emotionele eter ben. En dat mijn beste vriendin(collega) ziek is(kanker) heeft en daar heb ik het ook moeilijk mee. Dus bij deze een groot verzoek aan jullie help mij maak mij tot buddy. Ben net terug van vakantie. Ik moest even bijtanken, het was heel fijn om even weg te zijn. Lekker geluierd aan het zwembad en strand. Nu ben ik ziek geworden. Kom net van de huisarts, ik heb een luchtwegen infecties opgelopen. Dus ik heb nu bedrust en de kinderen zijn uitlogeren. :groetjes: Sharishaq :sister:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan