Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Justsunshine woog op het moment van schrijven 83.60 kg (bmi: 30.71).

Tjonge.... heb hard gewerkt gisteren met het verhuizen van dochterlief... constant trappen op en af, alles ingepakt en het grootste deel staat nu in d'r nieuwe appartementje. Zelf moest ze werken, kon geen vrij krijgen. Tegen 4 uur brachten we de sleutels naar haar toe. Ze werkt in een supermarkt en ik was zo verrekte flauw.... heb daar een zakje babybel kaasjes gekocht en in de auto op weg naar huis er 4 van naar binnen gewerkt... wat was dát lekker!
Vandaag nog een dagje zweten en morgen verhuist een verhuisbedrijf de grote stukken.
A.s. vrijdag vertrek ik voor een weekje Center Parcs. Ik hoop dat ik dan de magische =10kg= heb bereikt zodat ik supergemotiveerd blijf om die week niet de fout in te gaan en in elk geval niks aan te komen...

Allemaal een fijne zonnige zondag!

April 22, 2007 om 04:44
:werkster:

Bewegen is natuurlijk een prima ondersteuning van het afvallen. Dat hoeven we elkaar niet uit te leggen. Ik moet wel even wennen aan de nieuwe site, dus het was zoeken hoe ik je kon vinden. -10 is zo'n magisch getal kost wat moeite, maar gaat je zeker lukken. Om jouw vragen te beantwoorden: ik heb inmiddels 11x endermologie gehad. Je ziet het effect op de huid (minder diepe cellulite) en mijn vel blijft lekker strak in vergelijking met daarvoor. Ook voelt de huid erg zacht aan. Met name de delen waar ik cellulite heb zitten, zijn niet altijd prettig. De ene keer doet het meer pijn en moet Monique het apparaat wat minder intensief zetten. En neen, ik heb nog geen nieuwe outfit voor mijn verjaardag. Die ga ik pas kopen vlak voordat het zover is. Ik heb laatst een nieuwe broek gekocht omdat de oude echt niet meer konden. En nu heb ik alweer een riem nodig om te zorgen dat ie niet van mijn kont glijdt. Ik heb straks ook kleren voor de vakantie nodig. Mijn bermuda van maat 48 is inmiddels naar de kringloop. Ik ga maar vast sparen!!!

Groetjes, Gisela.

:wave:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan