Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Sandra84 woog op het moment van schrijven 65.30 kg (bmi: 21.82).

Vanochtend 65,3. Nogsteeds veel te veel.. Maar is ook mijn eigen domme schuld, had ik maar niet in een uur een heel pak muesli op moeten eten vrijdagavond..
Vandaag mezelf even beetje "straffen". Leven op 0,5 magere yoghurt met tarwezemelen, worteltjes en 2 krentenbollen. Oke, ik weet het, het is niet gezond, maar het moet maar even een dagje. Daarbij, moet mijn koelkast leeg zijn voor woensdag ;)

Mn buik ik wel al minder. Vandaag ook maar weer even een endje gaan fietsen. Kga vandaag ook een paar uur in de zon liggen en leren, want weet begod niet wanneer ik mijn tentamen heb (die van afgelopen maandag ging niet door..) En vanavond beginnen aan een verslag.

Ik ben al aan het inpakken geweest. 2 weekendtassen vol kleren, 4 kleine doosjes vol troep, 2 plastic tassen met boeken (en daar moeten nog wel een tas of 4 bijkomen..). Vandaag denk ik mijn schoenen overhuizen. Maar er is nog zoveel te doen.. :zucht:

Donderdag komt mijn papa met het busje om alles over te huizen, dinsdag wordt mijn vloerbedekking gelegd en ga ik een nieuwe kledingkast kopen en een ladenkastje/commode waar mijn tv op kan.
Beneden ligt trouwens al laminaat! Alleen nog een wand opnieuw schilderen, en dan komen maandag of dinsdag de huiskamermeubeltjes van mijn vriendin er al in! Dus het gaat wel snel zo..:verstoppen:

Fijne zondag nog, en tot gauw!

Liefs, Sandra


Onbekend
April 23, 2007 om 04:58
Zoo meissie, je gaat weer lekker naar beneden! Bij mij was het na dit weekend een up van 8 ons, dus ik ga vanaf nu je maar weer achteraan!! Haha zo grappig hoe wij telkens om en om op en neer gaan!! Succes en houden zo he!!

April 23, 2007 om 09:31
hoi
wat gaat het allemaal snel bij jou
en inderdaad, ik had dezelfde bemerking als hierboven
een dag om schoenen te verhuizen???!!!
Ik straf mezelf vandaag een beetje
want ik heb in het weekend weer schromelijk overdreven!
het was een echt (vr)eetweekend!
Bedankt voor je bemoedigende berichtjes in mijn dagboek
Nog een leuke namiddag
Veel groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan