Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Geschreven door Saskieja

Lieve allemaal,

Bedankt voor jullie berichtjes en felicitaties. Ben helemaal verliefd op mijn neefje :zoontje:. Het is een heel mooi mannetje en het gaat erg goed. Met mijn zus gaat het ook wel. Ze is erg moe, maar dat is logisch na een (geplande) keizersnee. Heb een foto geplaatst waar ik hem vastheb :).

Jullie dagboekjes ga ik binnenkort langs. Moet nu echt mijn scriptie af gaan ronden. Vandaag hoop ik het grootste deel van mijn praktijkdonderzoek af te maken. Tot snel allemaal, ik ga snel weer verder.

X :saskieja:

Onbekend
April 22, 2007 om 14:28
Hoi
Ben ff vergeten te zeggen nog dat ik de komende 6-7 weken op vrijdag ook moet werken.. collega is acuut met zwangerschapsverlof en ik moet de groep opvangen anders wordt het een zooitje.. dus ff geen sporten meer voor mij op vrijdag. Ik loop wel 4x per week hard, maar de sportschool schiet er een btje bij in. Hoop komende week wel ma en wo te gaan, maar dan om 16.30.

Leuk dat je neefje zo lief is. Lijkt me echt gaaf om mee te maken, een kindje van je zus. Hoop dat ik het ook nog eens mag meemaken.. :ffdenken: Geniet ervan! :ja:

Doei
April 23, 2007 om 02:59
gefeliciteerd!!!
wat een schatje en wat fijn dat alles goe dgegaan is...geniet er maar lekker van en verwen je zus maar met allerlei kado's en aandacht!

Hoe was je weekend verder, veel aan je scriptie kunnen doen of ben je vooral veel op visite geweest :D. Ik heb een heerlijk weekend gehad!

Daarnaast ook nog een goed weegresultaat, heb de slag weer helemaal te pakken. Ik woog vorige week vrijdag 72,2 en zaterdag 70,8 dus dat is helemaal geen slechte score!! Ik was er erg blij mee en ik hoop deze week ook weer een kilo te kunnen smelten ;)

vandaag werken, vanavond ga ik uit werk wel even fitnessen, gewoon wat cardio en mijn benen trainen. Daarna komt er nog iemand voor de CV kijken...eindelijk er zit schot in de zaak! Verder ligt er nog een megastapel strijk te wachten...denk dat ik dat ga doen onder GTST en daarna prison break kijken (dat had ik opgenomen!)

Ik heb vrijdag trouwens een lesje gestept...was best heftig, maar wel lekker...die probeer in er in te houden(+)

groetjes
Suus
April 23, 2007 om 06:09
:goedemorgen: Saskieja,

Wat een prachtkindje en wat heeft je zus dat goed gedaan! Het is vast een verrijking voor jullie familie en jij kunt straks lekker oppassen!

Heel veel :succes: met het afronden van je scriptie want dat zal nog best een werk zijn! Maar het is het waard dus even lekker doorpezen!

:liefs:

:liefkadootje:

April 24, 2007 om 15:06
Hoi :saskieja:

Gefeliciteerd met je klein neefje! :baby: Ik vind Lennart een hele mooie en stoere naam! :baby1:

Bedankt voor je lieve reactie op mijn verhaal. Het deed me erg goed.

=buddy=:lindsay:
April 25, 2007 om 08:45
Hey :saskieja:

Om te beginnen, heel erg gefeliciteerd!! Dat je hem maar veel mag verwennen ;)

Over dat gewicht.. Ik heb inderdaad weinig gedronken de laatste paar dagen, kan het zijn dat ik daarom vocht vasthoud en aankom? Dat wist ik niet. Heb er gelijk een groot glas water bijgepakt ;)
Hopelijk komt het snel weer goed. Vandaag is het in ieder geval helaas nog hetzelfde..

Groetjes,
:candygirl:
Onbekend
April 25, 2007 om 16:22
Hoi
dankje, vandaag ging het weer goed.. :poeh:
Rondje hardgelopen en gezond gegeten! Zit nu aan een bakje kwark en een appel, gezond he.?!

He, ff over die opdracht, tuurlijk wil ik je helpen! Zijn het veel vragen, moeten we ff afspreken of kan het via email..?? Laat het maar ff weten oke?
Aangezien sporten er wat jou betreft ff niet in zit.. of we moeten 's avonds gaan sporten en daarna ff in de sportschool babbelen. :D Komt goed.

Ik ga mijn bedje in. Morgen weer een dag.. :gaap:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan