Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Whiskey woog op het moment van schrijven 64.50 kg (bmi: 22.32).

Hallo allemaal!

Het is weer heerlijk weer vandaag! Ik zat in de tuin en neem nu even de tijd om af te koelen achter de computer. Twee vliegen in 1 klap!

Vanmorgen al naar de sportschool gerend, en daar wat kracht oefeningen gedaan en nu dus lekker vrij. Ja, ik had wel allemaal plannen voor vandaag, vooral voor wat betreft administratie en opruimen en zo, maar daar vind ik het veel te mooi weer voor! Dat moet dus maar even wachten, het gaat vast nog wel eens een keer regenen... Ik heb gewoon lekker een luierdagje ingesteld, met de stapel tijdschriften die weer binnen zijn gekomen. Is ook nuttig!

Geniet allemaal van het mooie weer en succes weer de komende week!

groeten,
:berner:

April 23, 2007 om 14:11
Hoi hoi!

Jij hebt groot gelijk wat betreft dat genieten van het mooie weer! Nú kan het nog! En het is ook zonde die tijdschriften niet te lezen, dadelijk zijn ze niet meer actueel.......

Wij hebben gister 17 km gefietst. 8,5 heen, en ook weer terug. Ik met 14 kg extra bagage (Ismay) achterop, maar ja, dat is al normaal. Ik vond het wel knap van Danique, 7½ jaar, en dat hele stuk zelf gefietst! Kanjer dat het is!

Verder is het hier maar zo-zo. Na de looptraining van woensdag (8 km door het bos, heerlijk!!!) had ik donderdag morgen spontaan een dikke, stijve pijnlijke knie. En zo is er altijd wat. Ik zou bijna mijn loopkleding in de lompenzak gooien, elke keer wel weer iets wat het niet leuk maakt! Maar we wachten gewoon weer af hoe zich dit ontwikkeld.

Maar de zon schijnt, het is goed weer, dus we blijven lachen!

Maak er een leuke, fijne week van!
:jaqueline:
April 24, 2007 om 17:14
Hoi Marijke!

Gelijk heb je!! Lekker genieten van het mooie weer. Voor je het weet, regent het weer een hele poos.

Ik had eigenlijk al in bed willen liggen. Morgen moet ik om 7 uur alweer werken. Maar dan ben ik om 12 uur ook weer vrij. Dan kan ik morgenmiddag lekker in de tuin zitten....

Het lopen was erg warm, maar het ging eigenlijk, buiten verwachting, heel goed. Er stonden voldoende waterposten onderweg. En ik heb echt heel veel gedronken. Zoveel dat ik er beroerd van was, de laatste kilometers. Maar ik heb het gehaald!! Onderweg stonden er ook veel supporters voor mij. Verdeeld over het parcours. Mijn vriendin is nog een stukje meegefietst. En een andere vriendin stond met haar dochters met een echt spandoek!! Echt heel gaaf!

Geniet ook lekker van het mooie weer.
Ik duik nu echt mijn bed in! Dan kan ik nog 6 uurtjes slapen!

:relax: Groetjes, Karen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan