Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Vicky18 woog op het moment van schrijven 91.60 kg (bmi: 29.91).

Ik ben eindelijk weer een keertje thuis dit weekend. Het was echt heel gezellig. Vrijdag overdag zijn we naar het anatomisch museum geweest en naar Burgers Bush. Dat was wel leuk, ook al hing er wel een spanning in onze groep. Maar daar zal ik op het einde van dit bericht wel even over vertellen.

We hebben vrijdagavond boodschappen gedaan en een vriendin van me heeft gereden. Ze had de dag ervoor haar rijbewijs gekregen dus ze vond het allemaal nog best wel spannend, maar het ging allemaal goed. Vervolgens hebben we nog wat tv gekeken en zijn we naar bed toe gegaan. De volgende dag er weer op tijd uit om nog een keer boodschappen te doen en toen ging ik mee naar haar voetbal kijken. Opnieuw had ze gereden dat vind ze ook erg leuk om te doen. 's Avonds kwamen al mijn andere vriendinnen om onze verjaardagen te vieren. Dat was ook heel gezellig. Ik vond het alleen wel jammer dat niemand bleef logeren, maar iedereen 's avonds weer terug ging naar huis. Ja dat krijg je he als veel vriendinnen een rijbewijs hebben.

Over de spanning in de groep. Dat kwam door het gala wat donderdagavond is. We hadden met zijn allen vervoer geregeld: :koets:. Nu hebben afgelopen woensdag nog 5 mensen afgezegd, wat niet helemaal netjes is gegaan. Daarnaast voel ik me misschien ook wel een beetje bedrogen door hun. Meer ga ik er hier niet over zeggen, want ik ben dan wel door deze afval pogingen wat opener geworden. Dat was ook nodig om af te kunnen vallen, echt open ben ik nog steeds niet. Vooral nu ik pas een keer had dat iemand mijn berichten aan een vriendin had gelezen (was op een andere site voor de duidelijkheid). Daarin stonden dingen die ik nog met iemand moest bespreken, maar blijkbaar had iemand anders dat aan hem vertelt. Dus van allerlei gedoe dus sindsdien zet ik niet zomaar alles op een pagina neer. Dus ook voor jullie allemaal de wijze les: ook al denk je dat het veilig is om iets te posten, doe het niet als je niet wilt dat de hele wereld het weet.

Vanmiddag ben ik maar weer eens verder gegaan met het leren voor de examens. Deze week is dat er nog niet zo van gekomen, omdat woensdag onder andere door het vervoer geregel niet leuk was. Vervolgens ben ik niet meer veel tijd thuis geweest.

Ik ben ook bang dat ik de komende tijd veel minder tijd voor jullie allemaal heb. Ik moet namelijk leren voor de examens en daarnaast ben ik bezig om mijn rijbewijs te halen. Ik moet op 10 mei op en er zit een heel druk schema van rijlessen aan vast. Daarnaast heb ik eindelijk werk. Het is erg leuk om te doen, maar ook erg druk. Dus sorry alvast als ik minder snel reageer als je gewend bent. :kussie:

April 26, 2007 om 08:38
Hoi vicky,

Suc6 met afrijden ik zorg dat ik dan niet de weg op hoef :) geintje..

jij ook al aardig wat kilo's kwijt, netjes hoor!
April 29, 2007 om 17:42
hoi,
we zijn het eens, het gaat ons lukken, het lukte al eerder.
:snaai:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan