Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 22, 2007

Plant woog op het moment van schrijven 61.50 kg (bmi: 20.79).

Wat een heerlijk weer vandaag en ik was vandaag lekker vrij.:vlinder4:
Vanmorgen weer een flink rondje woonplaats "gerend". Het was wel warm, maar niet te warm. Ik hoorde de vogeltjes fluiten, moest een paar overstekende eenden ontwijken, liep evenwijdig aan een haas in een weiland en ik heb grote vogels boven de weilanden zien cirkelen op naar muizen of ander voedsel. En ik: ik had genoeg conditie om alles rennend aan te kunnen en dus ook nog genoeg oog om te kunnen genieten van de mooie omgeving. :konijn::adelaar::eend::zwaluw:

April 23, 2007 om 04:13
Hi Plant!:bloem2:

Bedankt voor je peptalk! m'n BMI is inderdaad heel netjes, vind ik zelf ook. Maar ik heb nog behoorlijk vet op m'n buik waar ik vanaf wil. Dat laat op zich wachten tot de allerlaatste kilootjes! Er begint nu pas een beetje verandering te komen in de vorm van m'n buik! Daar ben ik wel heel blij mee dus die laatste kilootjes wil ik er toch echt even af.
Ik ben er nu wel achter wat ik fout deed. Ik liet me veel te vaak verleiden om 's avonds nog wat te eten. Nu ga ik m'n yoghurt tot 's avonds bewaren en eet er dan wat bosvruchten en dadels bij. Bovendien ga ik veel meer interval trainen dan langeduur. Ik denk dat deze 2 dingen veel verschil zullen gaan maken! Ik duim voor mij in ieder geval ;)

Wat fijn dat je zo'n natuurrijk :bijtje: rondje gerend hebt :D Jij kan daar ook zo van genieten, net als ik. Leek toch als je al die diertjes en details opmerkt!?:bloem3: En vandaag is het alwéér heerlijk weer. Ga je vandaag ook nog naar buiten iets doen??

x Ish :nest:

:lentelijn:
April 23, 2007 om 10:42
De leeftijd niet voor een strakke buik? Ik weet het niet meer, heb jij ook het wasborddieet geprobeerd? Als dat niet zo is, zou ik dat eens wagen, want daar word je wel degelijk een heel stuk strakker door! Ongeacht je leeftijd. Het is gebaseerd op veel eiwit eten, calcium, groenten, fruit en krachttraining doen.
:gazodoor:
April 24, 2007 om 12:58
Leuk he, dat door de natuur rennen, ik geniet er ook altijd van. Helaas is hier het regenseizoen begonnen en kon ik vanmorgen niet gaan, hopelijk is het morgenochtend even droog. Dus jij bent inmiddels ook klaar met je opbouwschema als je de 10 km loopt? Ik ren nu twee keer per week iets van 45 minuten, soms wat langer soms wat korter, ligt aan de route, maar echt langer dan een uur vind ik saai worden, dus ik haal de 10 km meestal niet meer, ren iets van 8.5-9 km/uur maar wel heel heuvelachtig terrein.
Tja, je moet je aandacht een beetje verdelen over alle sporttijd. Ik probeer altijd een uurtje per dag sportief te zijn, maakt niet uit met wat eigenlijk, meestal fietsen, rennen of lopen, ben niet zo'n teamsporter of gymclubjesfanaat ;)

Ik ben ook heel benieuwd naar de reacties van de mensen in NL die me niet meer gezien hebben, natuurlijk hebben wij zoals elke migrant wel een weblog maar in het echt is toch anders dan van een foto en lang niet iedereen leest ons blog.

Wat leuk dat jij ook in de krant hebt gestaan met je 'succesverhaal' heb je het ook naar valtaf gestuurd? Vinden ze vast erg leuk om te horen. Mijn succesverhaal hier in de krant is de eerste keer dat valtaf in de media kwam, notabene in Australie ;)

Ik heb niet echt heel veel moeite gehad met op gewicht blijven, in het begin is het wel puzzelen hoever je kan gaan, maar ik kompenseer mijn snoepdrang met meer beweging want ik kan het snoepen niet laten, chocolade en koekjes... Als ik zo terugkijk is het eerste jaar vooral zoeken naar een goed evenwicht en was ik doodsbang boven de 58 kilo te komen, nu in het tweede jaar zit ik er al een tijdje boven, niet veel, maar toch, het baart me veel minder zorgen. Maar ik wil wel weer eronder!!!

Ik ben heel benieuwd naar het rennen straks in NL, want ik neem zeker mijn gympen mee, denk dat het een stukje makkelijker is omdat alles vlak is maar wellicht meer luchtvervuiling...
April 25, 2007 om 17:10
Hoi Plant dus jij geniet ook zo van de natuur,
Ik vind dat ook zo lekker als ik loop(en dat doe ik nu dus bijna elke dag).
Lekker in een groot park en je hoort alleen de natuur en de beesten.
Vanavond staken er ineens twee konijntjes over zo leuk.
Maar je doet het nog steeds goed zeg.
En dat je je gewicht zo op peil houd vind ik ook zo knap.
Bij mij gaat het ook super maar ik doe dan ook Sonja en NW want je moet die twee dingen wel combineren want alleen met je voedingspatroon veranderen kom er ook niet denk ik.
Maar we gaan ervoor en het gaat lekker.
groetjes en tot mails
:saltandpepper:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan