Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 27, 2007

Cornflakegirl woog op het moment van schrijven 59.50 kg (bmi: 21.08).

Zo zo, ik was even weg.
Ik had even geen zin om me bezig te houden met mijn gewicht.
Ik vond het wel prima, nu begint het helaas weer te "knagen" ;-)
Ik weeg nog steeds tussen de 59 en de 60kg, dat komt omdat ik er wel rekening mee houdt met wat ik eet etc., ook als ik alcohol drink enzo.
Maar ja, de ware liefde dus niets voor mij, die laatste waar ik weken geleden zo verliefd op was, negeert me al weer.
SUKKEL.
Ook een beetje laf, zeg dan wat er is.
Maar ja, ik ben ook alweer verder gegaan, niet serieus hoor, maar gewoon weer mijn vaste maatje terug genomen en een vreemde laatst.
Werkt altijd het beste voor 'liefdesverdriet', al denk ik nog wel veel aan Arjen, maar ja... :-(
Ik heb hem vanavond een sms gestuurd, maar verwacht eigenlijk niet meer dat hij ooit iets van zich laat horen, maar het lullige voor hem is, mwoehahaha, dat ik hem nog wel eens zal zien.
Aangezien wij wederzijdse vrienden hebben, en ik hem dus wel nog een keer zal tegen komen.. SUKKEL.
Dan moet hij wel met een uitleg komen, die dwing ik hem dan natuurlijk wel af.

Maar ja, ik ga me maar weer focussen op andere mannen en afvallen ofzo. Aangezien mijn gewicht ook al enige tijd stil staat, en ik er een beetje geestelijk ziek van word.
Ik kan geneens meer American Top Model, clips op MTV of dat programma over de nieuwe Pussycatdoll kijken!!
Ik word er gewoon depressief van, ik voel me dan zo vet, dik, en lelijk. Als ik modellen zie, dan word ik gewoon droevig, met dat al ranzige vet om mijn lijf, met mijn vieze vadsige benen, en mijn smerige buik, en smotsige wangen.
WALGELIJK!!!
Maar ja, binnenkort dus verandering, vanaf morgen weer.

April 28, 2007 om 02:29
Ooooh, als hij je niet meer ziet staan dan is hij jou gewoon niet waard.Erg herkenbaar bericht, dat wel. Er zijn gelukkig genoeg visjes in de zee, hopelijk komt de juiste voor jou gauw voorbij. (en dan, dan hoef je hem enkel nog te vangen, al is dat waarschijnlijk net het moeilijkste...)

Ik heb net het boek 'Ik wilde slank zijn' van Camille de Peretti gelezen. Heel vlot geschreven, en soms ook erg herkenbare situaties. Ik geniet er namelijk ook van mensen rond me ongezond te zien eten, terwijl ik zelf weiger deel te nemen aan hun misselmakende vreetpartijen. Ik troos me soms met de gedachte dat mijn moeder vroeger ook een vrouwenfiguur had, en haar vond ik nooit lelijk. Geen overdreven spekrollen had zij, gewoon mooie vrouwelijke rondingen. Voor haar vind ik dat goed, voor mij vind ik dat vreselijk.

Vanaf morgen ga je weer op dieet? Wat ga je precies doen? Ik ben bang geworden van al die vreselijke verhalen (drie kilo af, vijf kilo bij) op valtaf...
Liefs,
Vous.
:kussie:
May 3, 2007 om 02:06
Hai Meissie!
Beetje onvolwassen precies van uw vroegere vent om u zomaar te negeren, niet? Laat hem maar efkes, en als je hem terug ziet zou ik vooral aan hem tonen hoe verschrikkelijk hard je je amuseert, ook zonder hem! Wedden dat hij 't zeker stiekem opmerkt en een babbeltje wil komen doen? ;) En geen zorgen, ik heb ook periodes dat de mannen meer bellen dan anders, maar 't gekke is dat dat eigenlijk volledig van mijzelf afhangt. Niet van mijn gewicht, maar van hoe vrolijk en open ik ben. En er zit iets in hé, wie kan het uiteindelijk schelen hoeveel wij wegen? Ik denk dat zowat iedereen behalve wijzelf daar nogal onverschillig tegenover staat (en best!:) ) Maar bij mij is het ook zo dat ik mij corpulent voel bij van die programma's met modellen, en toch kijk k er zo graag naar! (beetje als thinspiration denk ik) Gisteren kleren gaan kopen, hoewel kleren 'passen' is meer het goede woord. Ook al passen kleren soms wel, ik vind mij gewoon met niets mooi want ik zie dat buikje er zo door! dat is altijd weer opnieuw verschieten..

Lukt het al je dieet en nieuwe voornemens?

Groetjes!

Amandel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan