Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 28, 2007

Ekmef woog op het moment van schrijven 80.40 kg (bmi: 30.26).

2 dagen, 1,5fles wijn, een bbq en een avond patat met kroket (en frikandel:shy: later en weer 80,4... Aaarrrrrrrgggggggg

Net ruim een half uur wezen lopen en kreeg onwijs steken in mijn rechter(!)zij (dus niet mijn milt) Net op internet gezocht wat het zou kunnen zijn en heeft waarschijnlijk met ademen te maken.
Volgende keer beter op letten dus.

Straks ga ik toch maar een bikini kopen.. Ik vind het echt niet leuk, maar het moet. Mijn bikini's zijn minstens drie jaar oud en kaal en die ene die ik vorig jaar heb gekocht (schattig met rouches en touwtjes) kun je bijna niet zien omdat alles erover heen hangt:owow:

Ik vind deze nieuwe lay-out niet 'echt'... Heb vaak storingen (na een heel lang verhaal typen, kramp in mijn vingers en ineens is het hele stuk weg..) Dit verhaal typ ik ook al voor de 2e keer, alles was weer 'ns weg na het invoeren van een smiley.. Bovendien moet ik altijd zo zoeken als ik wat wil veranderen.. Wat is jullie ervaring??

Ik ga vandaag lekker van de zon :zon: genieten, vanmiddag lekker in het badje en niet treuren om die stomme weegschaal. We zullen morgen eens zien wie er sterker is.. O ZO!!!

Lieve mensen, fijne dagen en tot gauw!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liefs, :ekmef: :voorjaar:

May 1, 2007 om 14:31
hey Ekmef,

helemaal met je eens dat die nieuw lay-out 'even wennen' is.

Ik durf zeker niet in bikini in het openbaar; alleen met 't topje en dan een korte broek. Van de week 1x met bikini op balkon gezeten, en dan gauw als een huisgenoot kwam m'n boek op m'n buik leggen.
Misschien is een badpak voor nu een idee??

Hey - ik hoop dat je jezelf weer vergeven hebt, want dat moet wel hoor!!! Gewoon weer 'op het paard' stappen en verder gaan!!!

:panda:
May 2, 2007 om 10:03
Hoi Fem,

Ben je al een beetje aan het opknappen.

Ben benieuwd of je weegschaal weer lief voor je is.

Kan bijna niet anders toch.

Ik zag dat je moeder de jongens naar de creche bracht vanochtend dus heb je het lekker rustig vandaag. Ziek maar lekker uit.

groetjes
Sandra
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan