Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 28, 2007

Hippohanna woog op het moment van schrijven 67.00 kg (bmi: 23.74).

Oeps, weer 67, dus eigenlijk is het tijd om weer op de rem te trappen.
Maar ja, lang weekend dat aanvoelt als een vakantie. Zondag met het vriendje naar Amsterdam, waar we op de woonboot van een vriend logeren, nadat we eerst de hele dag door de stad geslenterd hebben (en terrasjes gepikt), en na het eten ons samen met nog een paar vrienden die we daar ontmoeten door de koninginnenacht :feestjebijotje: hebben heengeslagen.
De verwachting is dat we na een korte nacht ons in de meute van koninginnedag Amsterdam gaan storten, om vervolgens om 18.00 aan te schuiven bij een Koninginnediner in Schellingwoude met rose en tapas.....:tafelen:
Ik heb dan ook besloten dat ik vandaag redelijk kalm aan doe, maar dat zondag en maandag de remmen los mogen. En dan kijk ik dinsdag wel weer wat de schade is. Weer strenger afvallen? Een oergezelig weekend is dat zeker waard!

Fijn weekend allemaal! :koningterijk:

April 29, 2007 om 05:49
Hai Hanna,

Je heb groot gelijk om ook eens de remmen los te gooien:dansen1:, als je daarna maar weer even de broekriem aan gaat trekken. Het is zo zonde van al je inspanning om dan in een paar dagen weer (1 kg? of zo)aan te komen.

Ik blijf het heel leuk vinden om op deze manier elkaar te stimuleren om door te gaan. Als ik deze site :valtaf2: niet had gevonden was ik denk ik al lang weer afgehaakt.

Ik wens jou en je vrienden een heel zonnig en fijn koninginnen weekend:kroon:, en volgende week maken we de schade wel weer op.

:haveaniceday:
Mieke
May 3, 2007 om 16:04
Hoi Hippootje,

Ik ga deze site op korte termijn verlaten. Ik heb mijn abonnement niet verlengd, want ik maak bijna geen gebruik van alle mogelijkheden dus vondt ik het zonde om weer te verlengen. Ik weet nl. niet of ik wel gewoon kan reageren op je dagboek, dus als je niets meer van me hoor weer je hoe dat komt.

We gaan lekker door met lijnen en wie weet ben ik volgend jaar op mijn ideale gewicht. Volgens deze site is dat 63 kg. Lijkt mij een beetje weinig.

Groetjes,
Mieke

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan