Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 28, 2007

Candygirl woog op het moment van schrijven 90.70 kg (bmi: 36.33).

Hallo allemaal,

Het gaat erg slecht bij mij. Mijn gewicht schommelt zó erg. Ik vind het echt niet leuk meer.
Woog ik vorige week nog 90.2, toen 90.0 toen 89.8.... Woog ik de volgende dag ineens 90.9! Daarna weer afgevallen tot 90.6, en nu is het vandaag weer 90.8.
Ik wordt er zo moe van :(

Volgens mij lukt het gewoon niet meer. Ik heb nog nooit zo vastgezeten op een bepaald punt (of tussen twee bepaalde punten zo geschommelt).
Ik voel me echt zwaar klote, letterlijk.

Ik wil gewoon zó ontzettend graag afvallen. Als ik niet afval krijg ik nooit zelfvertrouwen, en kan ik nooit de dingen doen die ik wil doen.
Dan blijf ik de rest van mijn leven een dikzak die alleen maar thuis zit.

Ik ben zo verdrietig := :snik: :zakdoek: :zelfbeeldn:

:candygirl:

Onbekend
April 28, 2007 om 06:23
Hey candygirl

Niet gaan opgeven hoor.
Misschien komt het wel omdat je vocht vasthoud met dit mooie weer.
Daar heb ik ook altijd last van.
Ik ben deze week ook niet zoveel afgevallen.
Maar probeer vol te houden hoor het gaat toch best goed niet dan?

Groetjes Maud (van hetzelfde clubje)
April 28, 2007 om 07:18
Hey meis,

Wat rot dat je je zo kl*te voelt. Je bent al zoveel afgevallen, ik ben heel erg trots op je! Misschien dat je je even niet moet wegen. Dan zal je zien dat er opeens weer iets af is. Voor nu een :bloemetje: om je op te fleuren. Ik ben er voor je als je je verhaal kwijt wilt.

Liefs,

:saskieja:
April 29, 2007 om 05:28
hey,

goeie instelling om jezelf helemaal de grond in te praten. Dat helpt. Misschien klinkt het wat hard, maar ik denk dat je even een schop onder je kont nodig hebt. 1 kilo is NIKS! ik heb zelfs ergens op een site gelezen dat je in een week wel 3 kilo verschil kan hebben...en dat is dan zowel positief als negatief...gewoon door hormonen. Dus niet iets wat je fout doet. Je lichaam is misschien aan het wennen aan het mindere gewicht en misschien eet je juist wel te weinig! Mijn vriendin moest van de fitnessleraar ineens veel meer gaan eten, omdat haar lichaam in de spaarstand stond. En lees maar eens een aantal dagboekjes, dan zie je dat er veel meer mensen met een plateau zijn...

je bent het nu al waard om gezien te worden en als je slank bent, weet je als je weinig zelfvertrouwen hebt, wel weer iets anders te verzinnen waarom je geen zelfvertrouwen hebt. Geniet gewoon van wat je nu al hebt bereikt en bedenk ook dat wat er aan is gekomen, ook niet in een week er aan is gekomen. (cliche, maar zo waar!)

Geniet van het weer, gooi de weegschaal in de hoek, let een beetje op wat je eet en ga juist naar buiten, de natuur in voor mijn part. Waarschijnlijk verlies je cm's bij het leven, maar ben je gefixeerd op je weegschaal. ZONDE!!!!!!! step out of it

Nou niet boos op me worden hoor.... ik bedoel echt niet dat ik kwaad op je ben of dat ik je niet begrijp, maar het is zo zonde van de negatieve energie....

liefs en een succesknuffel van :kjoetiepaai:
May 2, 2007 om 05:06
Hey :candygirl:

Ik lees je dagboekberichtje nu pas omdat ik een paar dagen niet actief geweest ben hier.

Hopelijk gaat het met je gewicht nu wat beter, want wat moet het frustrerend zijn om zo erg te schommelen. Ik weet dat je je best doet, dus daar ligt het niet aan.
Probeer je anders maar 1 of 2 keer per week te wegen, men zegt dat je dan een betrouwbaarder beeld krijgt van je gewicht. Zelf weeg ik me ook elke dag, dus voor mij is het makkelijk praten, maar misschien is het een poging waard :)

In ieder geval heel veel succes!

:knuffel:
:chance:
May 3, 2007 om 12:51
Hey :candygirl:

:kopop:
Balen zeg, dat je zo erg schommelt... Heb ik ook een tijd lang gehad hoor, je voelt je dan echt rot, omdat je zo erg je best doet, maar totaal geen resultaat ziet! Weet zeker dat het spoedig weer de goede kant op gaat bij je :)

Gewoon volhouden! En trouwens, je bent al zoveel afgevallen! Vergeet dat niet he :)

Groetjes, :kmeisje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan