Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 28, 2007

Mariskat woog op het moment van schrijven 71.40 kg (bmi: 26.55).

Daar zijn we weer met volle moed aan de slag. Momenteel ben ik aan het Sonja Bakkeren. Tot nu toe gaat het goed, het is het volhouden bij mij waar het vaak mis loopt.:schopondermijnkont: en ga ervoor

May 8, 2007 om 15:42
:yougogirl:

Wat leuk je bent er weer ik ben nog steeds braaf bezig hoor en nog steeds volle bak mijn best aan het doen moest net wel lachen kwam ergens een berichtje van mezelf uit november tegen woog ik ook al 63.6 tjee wat is het tot nu toe goed gelukt om op dat streefgewicht te raken, maakt niet uit, nu geen flauwe excuses meer nog 8 weken te gaan en dan kan je met zo'n 62 kg op vakantie, je hebt daar heel veel fruit, we gaan niet naar de GB om allemaal slanke spullen want vele slanke spullen maken ook "dik" we zien het wel.
Succes ben benieuwd wat je :weegschaalblauw: morgen aangeeft, wij gaan er morgen ook weer op. Het gaat goed hier, ben braaf mijn puntjes aan het tellen vind ik toch wel een stuk makkelijker als SB gewoon een weekmenuutje maken en jezelf daar aan houden .
Groetjes
:i:ngrid
May 10, 2007 om 05:53
lees net je nieuwe stukje hierboven zeg maar bij je profiel, we hebben inderdaad vrienden die graag lekker eten en drinken, maar we hebben ook vrienden wanneer je zou vragen of ze je ermee helpen omdat je nu echt naar de 62 wil dan zijn die erook en dan borrelen we nog maar dan zetten we wat extra rauwkost op tafel en drinken we lekker een glaasje water. Komt allemaal goed, straks de kermis weer maar goed we gaan maar 2 dagen dus wie weet valt het dan wel mee en slaat het oliebollenkraam dit jaar eens over.
Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan