Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 4, 2007

Karianne woog op het moment van schrijven 185.00 kg (bmi: 63.27).

:wolf2:
Hai Allemaal,

Hier de grote dieetafvallige... Toch valt het best mee. Een kapotte PC, een druk leven en ziek zijn hebben voorkomen dat ik hier was. Dank voor alle tussentijdse berichtjes die ik nu aantref!!

Ik ben sinds gisteren weer serieus begonnen met lijnen met behulp van hier en van het product "Suikerbalans", dat is een product uit de alternatieve diergeneeskunde. Ik moet zeggen, het gaat heel goed. Ik heb veel minder trek in zoetigheid, snaai niet meer zo vaak en het lijkt me allemaal goed af te gaan weer. Vanmorgen was er zowaar 1.1 kg af al, en dat na 1 dag!

Daarnaast heb ik een tussentijds doel gevonden: Ik ga op 22-23 september de Dogtrail lopen! Dat is een soort survival-achtig weekend met lange speurtochten en dan onderdelen die te maken hebben met vlotten en touwbruggen en zo. Uiteraard alles met hond! :sky: Ik neem er denkelijk maar een mee van de drie, maar toch.

Gisteren een site gevonden waar ik gemakkelijk een planning kan maken voor een wandelschema. Als het allemaal goed gaat kan ik op 9 september gemakkelijk 20 km in 5 uur afleggen. De eerste dag Dogtrail zal zo'n 25 km zijn vermoedelijk, dus dat komt goed. Tussentijds veel wandelingen maken dus, en gezellig met het team voorbereiden. Ik heb er zo'n zin in!

Ook had ik bij de Lidl laatst een paar Nordic Walking stokken gekocht in een aanbieding en ben dus vanmorgen begonnen met 2x 30 minuten met 2 minuten pauze ertussendoor. Het is heel goed gedaan, heb me echt in het zweet gelopen en kan nu ik het geprobeerd heb zeggen dat die stokken idd maken dat je meer door blijft lopen, je hele lijf gebruikt en door het schema doe ik ook echt wat ik moet doen. Een eerste succesje dus. :nordic:

Voorlopig ben ik hier dus weer, zal proberen snel even bij al mijn buddies langs te wippen om te zien hoe het met ze gaat!

Groetjes,
Karianne
:wolf1:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan