Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 4, 2007

Jollie31 woog op het moment van schrijven 86.00 kg (bmi: 30.47).

Hoi iedereen,

Even een update van mij plaatsen, ik heb deze week weinig van de zon genoten had iedere dag wel een afspraak met iemand.. Ook hebben ze bij de geheugentesten gevonden dat er iets scheelt met mijn korte termijn geheugen zo vergeet ik veel dingen en kan niet op de juiste woorden komen of zeg ik heel iets anders als wat ik eigenlijk bedoel. Ik krijg er nog trainingen voor om daar mee om te gaan, maar eerst maar eens alles weten en daarvoor moet ik nog eens terug komen.

Gisteren had ik een afspraak in het LUMC in Leiden hier 3 uur vandaan, het was dus een eind rijden. Hier de uitslag voor de geintreseerde.

Gisteren vertrokken we om 8.00 uur richting Leiden waar ik moest zijn voor de oogheelkunde. We kwamen er om 11.01 aan, moesten we nog parkeren en waren we eindelijk om 11.15 bij de balie. Die vrouw zei u bent te laat uw afspraak is geannuleerd. Ik zei mooi niet we hebben net 3 uur gereden en in de file gestaan om hier te komen, ze zei oh sorry ik had nog niet zover gekeken, dus mochten we alsnog doorlopen, eerst werden mijn ogen opgemeten en de druk opgenomen, toen na even wachten naar de orthoptiste die mijn ogen nakeek en wat aantekeningen maakte, toen moesten we even wachten in de wachtkamer, later mochten we naar de dokter, ook die keek mijn ogen na en deed een paar metingen. Ze zei dat mijn oogbol door littekenweefsel aan mijn ooglid zat vastgeplakt waardoor mijn oog niet optimaal naar rechts kon draaien, maar met de nieuwe technieken konden ze dat wel verhelpen, ik zei oke dat is goed dan heb ik misschien ook minder last van hoofdpijn, zij nam aan van wel dus werdt er een operatie voorbereidt.
Ze vulde alle papieren in en toen was het 12.15 en zei ze tegen ons dat we even tot 13.30 moesten wachten want dan zou de annestesist tijd hebben en terug zijn van zijn pauze, dus wij even buiten gegaan en een peuk gerookt. En om 13.30 terug naar binnen en ons daar melden, om 14.15 mochten we binnen en ook zei stelde een paar vragen en toen moest ik nog een hartfilmpje maken en bloed prikken, nadat ik dat gedaan had moest ik met mijn status weer terug naar de oogarts, daar weer wachten tot ik aan de beurt was, gelukkig niet al te lang zei ronde het gesprek af en om 15.00 uur konden we gaan. Maar omdat we 4 uur lang in het ziekenhuis waren konden we ook nog een kortingsbrief gaan halen voor de parkeermeter, dus adrie dat even regelen en ik met de kids buiten wachten, daarna gingen we naar de auto, was adrie zijn sleutel kwijt... dus daar weer op wachten, had hij hem gevonden was ik het parkeerkaartje kwijt waarmee we konden uitrijden, na wat gestress hadden we dan eindelijk alles en konden we wegrijden. na het uitrijden zei adrie en nu, ik zei we gaan naar mariska dat hebben we beloofd, en de zeeeeeee dannnn mamaaa vanuit de achterbank ik zei die kan wel wachten daar heb ik geen afspraak mee, het heeft gewoon wat lang geduurt in het ziekenhuis we gaan naar mariska en dan naar huis want mama is helemaal gaar en het waait enorm, en dan gaan we wel in de zomer eens naar de zee. al goed we gingen op weg, maar ik wist het telefoonnummer van maris niet en ik had haar adres niet mee. En adrie zei als je de telefoon nou is insteld op voorhout dan weet ik verder de weg wel, en inderdaad rond 16.00 uur waren we dan eindelijk bij maris, ze dacht al dat we niet meer zouden komen en gelijk door waren gegaan naar zee of naar huis. maar we waren er dus hebben we samen even wat gedronken, en kon ik ff mijn verhaal kwijt. en maris en eddie natuurlijk ook. het was heel gezellig, maar om 17.30- 18.00 was het tijd om weer op huis in te gaan.
We waren goed en wel op weg en FILE!!!
Om 20.15 kwamen we in weert aan. gingen ff langs de winkel voor frietjes, toen hebben we thuis gegeten en heb ik de kids in bed gelegd. mijn vader kwam ook nog eventjes op bezoek maar ging later ook naar huis omdat ik echt overal pijn had, toen we eindelijk om 22.00 uur naar bed wilde gaan toen kregen de buren slaande ruzie over een auto en heb ik de politie gebeld..
Toen ze geweest waren en alles rustig was zijn we dan eindelijk gaan slapen omstreeks 0.00 uur.

Wat mis ging!!
bij het wegrijden van huis vergaten we roosje (het hondje van mijn vader) dus terug en even wegbrengen anders zat het beestje alleen de hele dag.
Toen we bij mijn vader weer wegreden werden we bijna door een achteruitrijdende vrachtwagen geplet, hij had ons wel gezien maar stopte niet, adrie kon nog net de stoep op rijden om hem zo te ontwijken, maar ondertussen had ik 7 kleuren str... hihi
In eindhoven kwamen in een file van 4 km... en na knooppunt de hogt konden we doorrijden.
Bij het aankomen in het ziekenhuis hadden we de verkeerde parkeerplaats maar omdat er achter ons ook auto`s stonden zei die bewaker ik laat de brug omhoog maar als je hier durft te parkeren krijg je direct een wielklem, draai om met je auto en zorg dat je weg bent. Het bleek de parkeerplaats te zijn voor de vips prinses ariane werdt daar in ieder geval goed beschermt hihihihi en wij draaide maar snel om reden uit en gingen naar de goede parkeerplaats.
En voor de rest kun je het bovenstaande lezen, ik ben blij dat ik veilig thuis gekomen ben en in juni gaan we deze rit nog maar een keertje maken maar dan slaan we het ziekenhuis eventjes over... en gaan we naar mariska en de zee.

Ik krijg een spiercorrigerende operatie en een scheelziensoperatie... dus na deze operatie moet mijn linkeroog weer rechtvooruit kunnen kijken ik ben benieuwd, het enige nadeel is dat ze ook mijn rechteroog willen opereren omdat in dit oog ook litteken weefsel zou zitten, maar daar mag ik nog eventjes over nadenken het wordt een operatie van 3 dagen, 1e dag voor de operatie op controle, 2e dag opname en overnachting en 3e dag naar huis.. De datum hiervoor weet ik nog niet, maar 2 of 3 weken van te voren krijg ik hierover bericht en mag ik gelukkig bij maris een nachie logeren.

Mijn gewicht is nog altijd 86.3 dus niks afgevallen deze week, maar wel netjes op gewicht gebleven:jippie:

Liefs Jolanda.Onbekend
May 6, 2007 om 04:26
:hoi: meid,
Zo dat is weer een lang verhaal.. wel fijn dat je al zo snel kan geholpen worden zeg!
Nou ik wens je weer veel succes!
Liefs Miran:elf:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan