Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 11, 2007

Jet49 woog op het moment van schrijven 112.10 kg (bmi: 37.89).

:hello2:

Vanmorgen direct op de weegschaal.. hmm maar een ons. :mad:
Ik begrijp wel dat je niet elke dag kan afvallen, maar toch effe jammer. Maar min strefdoel voor vandaag is wel gehaald.

Vandaag een hele drukke dag met werk en dan om 5 uur naar de schoonheidsspecialiste en naar de naaister die een giga mooi pak voor me af heeft dan (hoop ik)

Mijn neefje trouwt vandaag en ik wilde iets mooois. Ik vind het heel bijzonder, (als ik maar niet mooier ben dan de bruid zei mijn moeder al)

Het is een wijde broek en een hes met hele lange punt mouwen van donkerrode zijde achtige stof, met biezen afgezet en een lange jas/jurk daarover van doorschijnende stof in zwart en rood. Ook met van die lange punt mouwen. Maar die zijn tot de helft bovenop open geknipt .Het is van een marrokaans model. Mijn hele leven wilde ik al een "prinsessen jurk" dit is hem dan. Jammer dat ik hem over een paar manden moet laten kleiner maken hahahaha.

Ik ga aan de slag... De hond sleuren zakje eten en naar het werk..

Liefs en tot morgen,

:j:et

May 11, 2007 om 10:17
Hoi Jet

Ik heb je mailtje gekregen en natuurlijk mag je me als buddy toevoegen maar ik weet niet hoe het werkt :wilnietkijken: hihi. Ik heb ook al geprobeerd om mensen al buddy toe te voegen maar het lukt me geloof ik niet helemaal.
Mijn dagboek loopt ook een beetje achter dus er is werk aan de winkel :werkster:.
Ik ga jou ook dan maar toevoegen als buddy en dan zien we wel waar het schip strandt :cruise:.
Succes met je dieet hoor.
Ik ben in een maand 8.5 kilo kwijtgeraakt en geloof me...het hadden er 10 kunnen zijn. Maar ik ben niet streng genoeg voor mezelf :bubbelen:.

Liefs
Carool
May 12, 2007 om 02:27
Ik heb geregeld dagen, of zelfs een paar dagen dat er niets af gaat. Maar dan ineens: hopla 5-6 ons eraf en dat dan weer 2-3 dagen achter elkaar. Je gewicht schommelt nu eenmaal door diverse invloeden: een dag niet naar het toilet geweest, vocht vasthouden.
Feit is dat als ik 's avonds te laat eet of maar net 2 liter water heb gedronken, het resultaat tegenvalt. Vanmorgen was er dus niks vanaf: gisteravond pas om 21:15 aan mijn avondmaaltijd, de 2 liter net niet gehaald en bingo! :-|
Vandaag ga ik serveerster spelen op de receptie van mijn ouders (50 jaar happily getrouwd) en daarna dus uit eten. Ik weet zeker dat er morgen dus ook niks vanaf is, misschien zelfs wel iets bij, maar dat haal ik maandag en dinsdag dan wel weer in.
Dinsdagavond pas weer officieel wegen.
Zondag eindelijk mijn crosstrainer in elkaar zetten, zodat ik dat ook 3-4 keer per week kan doen (intervaltraining, hoeft maar 20 minuten, maar schijnt het meest effectief te zijn) en maandagavond weer slenderen.
De 19e ben ik precies 2 maanden bezig en ik hoop de "7" dan weer te zien op de :scale:.

Succes en een heel fijn weekend!

Liefs,
Sun
:cool07:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan