Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 11, 2007

Karianne woog op het moment van schrijven 185.00 kg (bmi: 63.27).

:wolf2:
:goedemorgen:

Vandaag niets eraf, het kon ook geen feest blijven he.. Ik weet dat ik gisteren superbraaf :braaf: was, en dat telt behoorlijk.

Grappig: ik besloot in eerste instantie hoog in te zetten, maximaal 2000 kcal nemen, liefst zo'n 1600. Nu ik in het ritme kom maak ik ook duidelijker keuzes: liever Optimel ipv andere kwark/yoghurt omdat ik dan meer mag, en toch nog minder kcal neem. Gisteravond laat had ik honger. Oké ik weet heus wel dat je na 20.00 uur niets meer moet nemen eigenlijk. Maar ik werk 's-avonds en dan heb je gewoon honger aan het eind. Eerst gekeken hoever ik met mijn kcal was. Zelfs met het bakje yoghurt zat ik nog op minder dan de afgelopen week!!! Versta me niet verkeerd: ik mag gewoon rond de 1600 kcal. Ik mag ook gewoon wel eens een dagje iets meer dan dat.. Maar kennelijk heb ik het niet meer nodig.

Ik zie het rotweer :storm2: :storm: en denk: naar buiten!! Lopen met die handel. Het lijkt nu bijna een sport te worden om de volgende dag minder te wegen, of in elk geval voldoende eraan gedaan te hebben!!

Have a nice day!!

Groetjes,
Karianne.

Onbekend
May 11, 2007 om 03:50
:goedemorgen2:

Je hebt gelijk als je zegt dat je je humeur niet moeten laten beinvloeden door het weer en de weegschaal. Op het moment gebeurt dat ook niet hoor bij mij. Maar als je pijn heb in je lijf, mede door het weer, verlang je wel naar het zonnetje. Maar op het moment doe ik wat ik wil doen en dat gaat allemaal goed, dus ik zit verder wel goed in mijn vel. Maar soms moet je gewoon een keer mopperen :grinnik: Daar staan Nederlanders toch ook om bekend? Zeuren om het weer.

Jij trekt er lekker op uit, even uitwaaien. Heb jij ook het gevoel als je een dag geen :beweging: hebt gehad dat je dan ook niet echt aan het lijnen bent? Het lijkt er gewoon bij te horen.
Hoewel het helemaal geen kwaad kan als je een keer een dagje je rust neemt. Je lichaam heeft ook zijn rust nodig.
Ik wens je een prettig weekend en doe goed je best.

:hug::kus2::verliefd2::luv2:
:poehlover:
May 11, 2007 om 05:58
Hoi hoi!

Ik ben vanmorgen ook even lekker naar buiten geweest.. Aanvankelijk vond ik het fris, maar ik vond het wel lekker. Nu ben ik weer lekker binnen, voel me nog niet helemaal lekker hoor! De huisarts gaf maandag de antibioticakuur, een 3-daagse kuur, en hij werkte 5 dagen door.. Dus maandag ga ik weer aan de slag op kantoor. De ARBO belde ook nog, en ik vertelde dat ik aan die kuur was enzo, toen zei die meneer dat het een hele zware kuur was, en dat ik maandag een halve dag aan het werk moet.. En daarna even kijken hoe het gaat...

Heb vandaag enorme hoofdpijn, maar moet ook ongesteld worden, dus het is nu een combi.. En ben een beetje loom, lui, moet, blegh.. Vanavond ga ik naar mamma en pappa. Ik vier samen met mijn zus onze verjaardagen voor de familie. Wel even gezellig.

Ik eet alles want ik mag alles eten. Als ik trek heb ik een patatje, dan doe ik dat, maar ik hou er de rest van de dag wel rekening mee. Dat is wel het voordeel hoor van de Weight Watchers! Dat snoepboeket vind ik errug mooi, en het is nog niet aangebroken. Ook heb ik een doosje celebrations gehad, maar die heb ik ook nog dicht, maar die breekt vriendlief wel aan vandeweek denk ik!

Je moet jezelf wel af en toe iets gunnen he??? Want anders hou je het niet vol!

Dikke knuffel monique
May 12, 2007 om 03:01
Hoi Karianne,

Ik wil je langs deze weg even zeggen dat je een prachtige posting geschreven hebt voor Kaar32. Lief dat je er zoveel energie in stopt. Ik hoop echt dat ze weer snel uit deze dip komt.

Verder wil ik jou ook heel veel succes wensen met je lijnavontuur.

Keep up the spirit!

Hartelijke groeten,
Regina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan