Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 11, 2007

Milka woog op het moment van schrijven 69.60 kg (bmi: 22.47).

Ola allemaal!

Pff...vroeg wakker vandaag. Junior ging er gisteravond laat in, dus ik dacht de uitslaper uit te kunnen hangen...niet dus!
klokslag 6 uur werd ik quasi vriendelijk doch dwingend verzocht mijn bed te verlaten en meneer Junior er uit te lichten.
:duh:
Wel gelachen met 'm gisteravond, hij heeft zich bijna voorbeeldig gedragen met Wendy erbij. Zat een soort van te kwispelen in z'n stoel toen hij fruitsalade kreeg ( aadbije!!en dan met de klemtoon op de bije...klinkt wel schattig moet ik zeggen) Ook bij de tweede(!)portie zat hij weer vrolijk te swingen in z'n Tripp-trapp. Kijk, dan is samen eten een aangename bezigheid!
:lol:
En dat is samen eten meestal wel..Je zou daardoor eten bijna gelijk stellen aan gezelligheid, en ik snap het mechanisme van de emotie-eter dan ook volledig.
Heb echt mega-light op tafel geklapt voor ons ( Wendy en ik dus...de jongens hadden al eerder aan de oh zo lekkere tortelini gezeten met de oh zo foute saus) Nog iets te bikken bij de koffie durfde ik gewoonweg niet aan te bieden...zou ik namelijk zelf ook met gemak toeslaan. ( en Wen heeft in d'r intro staan dat ze koekjes niet te versmaden vindt, daar brand ik dus m'n vingers niet aan!)
:haha:
Was een gezellig avondje, al moeten de oren van Wendy nu nog piepen...Milka kwaakt namelijk met elan vijf kwartier in een uur. Oeps. Die denkt dat d'r I-pod een storing heeft....tuuuuuuuut
:lollig:
Mindere nieuws is dat mijn eigen PC het tijdelijke voor het eeuwige verruild heeft. Beeldscherm heeft de onderste vijf cm een black-out...rien ne va plus...nichts geht mehr...Grrrrrr....
Nu zijn we hier een nogal digitale family, dus er zijn uitwijkmogelijkheden, maar ik wil toch weer graag een eigen bakkie! Maandag op de zaak meteen maar even iets organiseren, want lappietappieloos vind ik dus echt niks.
:laptop:
Mijn vrije dag, maar ondertussen mag ik naar de kleermaker met twee broeken van Lange die ingenomen moeten worden, een dopsleutel opduiken voor hem, waarmee hij het achterwiel uit de motor kan slopen ( jawel een lekke achterband, kost weer een berg duiten!)
Ga zo dus maaar eens met Junior op pad, samen in de auto is ook feest...Radio aan en dan zit hij achterin vrolijk mee te klappen en zingen, soort van razende reporter zit er in dat stoeltje. Alles maar dan ook alles wordt van commentaar voorzien...hij leert een hoop woorden op die manier ( en ik hou me tegenwoordig in met m'n commentaar op medeweggebruikers, die woorden hoeft hij nu net niet te leren....)
:klompen:
Fijn Weekend!
Milka

Onbekend
May 11, 2007 om 03:59
Hey
Nou, jij niet uitgeslapen, ik ook niet.. om 8.30 dacht ik: wat lig ik hier in hemelsnaam te doen.. :S
Naja, dan maar eruit en ontbijten.. euhm is er nog wat in huis..??? Je stoofschotel is lekker maar niet op je nuchtere maag lijkt me.. Toch nog een stuk turks brood in de vriezer gevonden en waarachtig nog te eten ook. Beetje jammer, senseo wel op.. :(

Haha, ik was niet brak hoor. Gezellig juist en thee was heel verstandig ;) Maar.. ik liep wel de hele nacht naar de wc.. :argh: Dus echt lekker geslapen heb ik nou ook weer niet..
Maar eten was lekker al had ik niet veel trek.. (niet door jouw eten, gewoon omdat ik de hele dag al lamlendig was). Vanmorgen kwam er snot en oorpijn bij, altijd lekker.

Ipod doet het, is al voorzien van muziek, zus blij, ik mag hem even gebruiken maar er kunnen maar 290 nrs. op. Veeeeeeeeel te weinig als je gewend bent aan 750! :muzieknoot:

Misschien ga ik je wel zien onderweg, met junior kletsend achterin. moet nl. ook even de hort op. Boodschappen doen (koffie!!), naar mijn werk (pff werkbriefje vergeten in te leveren!!), naar de hema om foto's af te drukken, naar de konmar om te kijken of ze nog wat hebben. Deze week totale leegverkoop, zaterdag alles voor 50% maar gister even geweest en het aanbod was ook 50%, de halve winkel in nl. al leeg..:S En ik had echt het plan om om 7.00 voor de deur te gaan liggen, in slaapzak en om 8.00 door de winkel te rennen en te gaan hamsteren als een bezetene.. Maar ze kondigden in de KP al aan dat het hele feest ws. niet door zou gaan omdat de winkel al leeggekocht was van de week........ naja we zien wel..

Balen dat je pc ff niet meer bruikbaar is.. gelukkig heb je idd nog iets anders in huis, dan kun je nog toegeven aan je verslaving.. hoewel een pc-vrije week ook wel eens lekker is. (had ik toen noodgedwongen, maar dan 10 dagen ofzo).

Vond het erg gezellig gisteravond.. waren nog lang niet uitgepraat, maar oren tuuterden niet hoor. Scheelt dat ik zelf ook altijd oren van anderen laat tuuteren dus zit wel goed. ;) Eten was lekker! (+) Thanks, goed je best gedaan en lekker gezond. Heb weer een aantal leuke ideeen opgedaan ook. :idee: En vanavond zal ik ook weer lekker eten. :haha: Jij lief! :knuffel:

Nou, ik ga maar eens op pad, heb nog een hoop te doen. Rug valt mee, dus dat scheelt, die andere klachten negeer ik gewoon. Kom nou, ik ga gewoon genieten van mijn vrije dag!

Groetjes!!!!!!!!
:wendykatwijk:

May 11, 2007 om 07:02
Bonjour,

Mijn enorme afdeling (rode piste) heeft vooral te maken met het feit dat ik de begindatum van het lijnen heb aangepast aan de datum dat ik met dit nieuwe dieet ben begonnen. :-)
Zo ziet het er stukken beter uit namelijk.

Een tijdje terug zat ik met mijn jongste en een nichtje van dezelfde leeftijd in de auto. En alletwee kletsen ze vijf kwartier in een uur. 1 is nog te doen.. van twee wordt je horendol! Maar wel ontzettend gezelig natuurlijk.

Volgende week woensdag komt ze weer logeren, samen met haar broertje. Eens kijken of ik ergens oordopjes kan regelen! (of gewoon niet in de auto stappen, dat is ook een optie natuurlijk). Ik hoop wel dat het dan wat beter weer is dan het nu is. Mijn tuin heeft ondertussen echt wel genoeg water gekregen!

Deze week is hier in het dorp een AH geopend. En ja hoor, wat kreeg je bij minimaal 15 euro aan boodschappen?? Een doosje met 4 tompoucen. De jongens hebben er al twee op en die andere twee staan daar maar in de koelkast. Nee, ik ga er geen opeten, maar verleidelijk is het wel natuurlijk!

Morgen moeten we naar Den Helder, afgelopen woensdag is mijn schoonzusje overleden. Natuurlijk wisten we dat het er aan zat te komen, maar op het moment dat je het hoort, is het toch weer een schok. Maandag wordt ze begraven. Woensdag bij haar gaan kijken en ieder moment verwachtte ik dat ze haar ogen open zou doen en iets zou zeggen. Een vreemde gewaarwording.

Ik hoop dat je snel je eigen "werkplekje" (lees laptop) weer hebt, ik zou ook niet meer zonder kunnen.

Have a nice weekend!

Ciao,
Paula
May 11, 2007 om 07:20
tja dat flexen ben ik wel gewend, maa rop de locatie waar ik over een vaste werkplek beschik me ook nog eens wieberen gign me te ver...vanochtend begonnen op mijn nieuwe plek en ik zit hier prima moet ik zeggen...Er is onderling nog wel wat onenigheid over wie waa rmoet zitten, maar zolang ze mij erbuiten laten kan het me niets schelen!

klinkt gezellig dat avondje gister en wat knap dat je niets slechts op tafel hebt gegooit...ik grijp dat soort gelegenheden dan toch aan om "gezellig"een koekje, drankje en hapje mee te pikken :grinnik:

ik hoor trouwens van Wendy dat jij heerlijk kan koken en kan motiveren...kom maar op!
die :zweep: heb ik ook gewoon verdiend...hou me niet netjes aan mijn eetplanning en snoep en snaai er tussendoor op los. Sport er ook wel weer bij en ik moet zeggen op het moment kan het me ook gewoon even geen zier schelen :laatmaar:

heb jij nog leuke plannen voor het weekend en redt die lange het een beetje op zijn nieuwe baan en jij met ophalen/wegbrengen van Junior?

ik ga weer snel verder, want heb het retedruk....:kantoor:
May 11, 2007 om 08:15
nou als jij Valtaf niet op teelt hebt geholpen help je mij er wel aan :wappi: maar wel een erg lekker recept(en) en dat ga ik zeker eens ffies proberen!! enne alsof salalde niet lekekr is...ik vind het zaliggggggg

lekker zeg dat je niet naar schoon/moeders hoeft...heb je eindelijk eens je private moederdag :grinnik: leuk toch die kadoos? ik kan al bijna niet wachten tot ik jarig ben en weer van alles uit mag pakken...ik hou van kadoos :D

hoe was het met junior in de auto....k3 en kabouter plop cd aan?

of ik niet op visite moet zondag?
mijn ouders zijn niet zo avn die verplichte feestdagen, maar denk dat we wel ff een bakkie gaan doen en natuurljk kadootjes brenegn (heb 2 zilveren kandelaars gekocht voor mij moeder en wil kussentjes voor op de boot buiten, maar kan de juiste niet vinden :S) voor mijn schoonmoeder vind ik het moeilijker, zullen we misschien ook nog wel ffies lang moeten, maar die hebben 's nachts een zwemmarathon dus zijn toch moe :D zij wil soepkommen....lekker leuk NOT!!

ik ha dvroeger toen ik klein was ook van die schattige klompies :klompen02: rode ;)
Onbekend
May 11, 2007 om 13:54
zak ff langs komen rennen of toch maar naar de sportschool gaan..????? ben net uit de douche, gesmeerd en al.. heb de sportkleren al aan, maar ben er nog niet uit.. :hardlopen: of :gewichten: :ffdenken:

Onbekend
May 11, 2007 om 16:44
Oke dan, is sportschool geworden. tot aan sluitingstijd aan het zweten geweest.. konden ze lekker alle apparaten nog gaan soppen... :tong:
Voel me super nu! :D

Ben je al door de wanhopige huisvrouwen heen..? wat een dag heb jij zeg: eerst met een boek op de bank, daarna nog de hele avond de tv aan!

En nee, ik heb de outfit niet meegekregen. Heb wel mosselen gemaakt voor 15 man zo ongeveer, zelf vond ik ze niet te pruimen, gadver!! :irri02: 3 dagen lang koken EN dus uitgebreid tafelen.. wel erg gezond allemaal, echte levensgenieters daarzo. :italie:

Ciao, buonasera :D
Onbekend
May 12, 2007 om 12:01
Hoi

Hier een paar lekkere recepten:

Italiaanse tonijnsalade
Neem een krop ijsbergsla en snijdt deze. Doe er een bol mozzarella in stukjes bij, een blikje tonijnstukjes, een blikje mais, 4 tomaten (net hoeveel je erin wilt), 3 gekookte eieren in plakjes en wat stukjes ananas. Een frisse gezonde maaltijdsalade!

Onbekend
May 12, 2007 om 12:02
Spaghetti met kipfilet en danish blue
Ingrediënten
1 pak spaghetti
150 gram spekreepjes
400 gram kipfilet
150 gram danish blue (blauwschimmelkaas)
300 ml. zure room
350 gram broccoli
evt. maizena voor iets dikkere saus

Snijd de kipfilet in stukjes. Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Bak de spekreepjes ongeveer 5 min en kook ondertussen de spaghetti. Voeg vervolgens kipstukjes toe en bak geheel ongeveer 10 min. totdat de kip gaar is.

Snijd de danish blue in blokjes en voeg dit samen met de zure room toe aan het vlees. Laat even sudderen totdat de kaas gesmolten is. Voeg dan de broccoli toe en laat nog ongeveer 5 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de spaghetti en de saus apart.
Onbekend
May 12, 2007 om 12:05
Pastasalade met ham, kaas, sinaasappel en cashewnoten
Ingrediënten
250 gram farfalle
1 dunne prei
3 sinaasappels
1 plak van 150 gram ham
200 gram belegen kaas (stuk)
1 eetlepel mosterd
1 bakje van 200 gram ham-preisalade
100 gram gezouten cashewnoten

Kook de farfalle gaar. Maak de prei schoon en snijdt hem in dunne ringen. Doe de preiringen in een vergiet en giet er gekookt water over en laat afkoelen. Pers 1 sinaasappel uit en schil de andere sinaasappels zo dik dat ook de vliesjes meegaan. In stukjes snijden. Doe het sinaasappelsap in een kom en roer er de mosterd en de ham-preisalade door. Snijd de ham en kaas in kleine blokjes en laat de farfalle uitlekken en roer de saus er warm door. Schep de preiringen, sinaasappelstukjes, ham en kaas erdoor. Laten afkoelen. Voor het serveren de cashewnoten erdoor roeren.
Onbekend
May 12, 2007 om 12:09
Witte bonen met chips

Ingrediënten
1 literblik witte bonen in tomatensaus
1 klein blikje tonijn in water
1 klein blikje ananasstukjes
2 gekookte eieren
1 zakje kaassaus
1 zak naturel chips

Vet een hoge (liefst) ronde ovenschaal in.
Doe de witte bonen in de schaal en verdeel deze over de bodem. Kook de eieren hard en snij elk ei in 4 delen. Verdeel deze in een cirkel over de bodem. Giet de tonijn en de ananas af en verdeel deze over de bonen tussen de eieren. Maak het zakje kaassaus klaar en giet de saus over het geheel.

Verwarm de oven ongeveer 10 min. voor en bedek de schotel met een dikke laag chips. Laat het geheel ongeveer 30 min. bakken in de oven. Pas op dat de chips niet verbrand.

Eet smakelijk! :kokkerellen:
:wendykatwijk:

May 14, 2007 om 15:51
Halo dan!

:bloem:

Ik krijg zo wel hele lekkere trek in eten! Ik kom net van de sportschool vandaan en heb toch wel trek in wat lekkers! Helemaal op de kooktour zo te zien! lekker hoor!:grotebout:

Onze magere spijker mag naar groepje 4 van zwemles! Ze was echt helemaal in de gloria! Hiep hiep hoera! Volgende week om 5 uur is ze de eerste! Voortaan gaat haar papa met haar mee. Dat is logistiek toch iets beter voor mama. Hij mocht kiezen: :baby: verzorgen of naar zwemles: de keuze was snel gemaakt! Allemaal weer blij!:skate:
Ik had bij de digros al een paar weekjes geleden skeelers gekocht en in de kast gedaan. Die heeft ze nu gekregen. Er zit ook een beschermingsset bij. Die heeft ze nu gekregen!
Eerst vond ze het moeilijk, maar al heel snel had ze het in de gaten. Je kan de wieltjes zetten hoe je ze hebben wilt. Ze zitten nu als een vierkantje, dus als rolschaatsen. Wel een gaaf gezicht als je haar bezig ziet!
Wat een trots bekje toen ze met haar briefje bij de douches aan kwam lopen! helemaal te gek!

:ziek2:
Papa is grieperig. Hij dacht dat het wel een dagje zou zijn, maar hij voelt zich nog steeds belabbert! Hoop dat hij met hemelvaart beter is. Nog een sms-je gehad van de kweker? Kunnen wel wat gaan doen. Papa wilde misschien wel paella maken voor eind van de middag, maar hij voelt zich nu echt zo beroerd ,dat ik hem daar niet meer over heb gehoord! Ik moet nog terug bellen naar de kweker.

Hoe was je lunch in de Sunset? IK heb wel aan jullie gedacht hoor, want die salade met biefstuk vind ik daar heeeeeel erg lekker! Heeft junior zich nog gedragen? Wat had hij gemaakt voor moederdag? Ik kreeg een hele mooie ketting gemaakt van oude tijdschriften! En er zat ook een bijpassend armband bij!

Groetjes.
:aapje:
little sister neurt


May 15, 2007 om 16:49
:ballon::ballon::ballon::ballon::ballon:

Hai maêsje!!
De plannen zijn waarschijnlijk veranderd, huilhuilhuil!
Mannetje voelt zich nog zo niet fijn, dat er niet gekookt gaat worden. Zelfs niet voor de multibenten. Helaas helaas helaas , moet ik zelf aan de slag.
Ik weet nog niet of we dan kunnen gaan fietsen of zo, want dat vind hij niet zo gezellig! Wat zijn mannen toch zielig he, als ze dan een keer echt ziek zijn!
Gelukkig wordt er niet gespuugd en gesch.... op de wc, want dat vind ik altijd zooooo vreselijk!
:ziek:
Hij is gewoon helemaal lam!

Ik ga lekker een borrel voor mezelf inschenken. Dee heeft visite (zijn bridge-partner) en die zitten al aan de drambuie en de wikskie. De garoeten! Misschien, zeer waarschijnlijk ga ik je nog bellen!
:aapje:
neurtie

May 18, 2007 om 14:53
Ha!

Ik was niet echt gezellig op strand! Had zere oren. Toen we thuis kwamen, deed mijn hele gezicht aan de rechterkant zeer en leek het wel of hij drie keer zo dik was!
Vanmorgen naar de huisarts geweest: oorontsteking. Ik heb een kuurtje gehad. Heb gelijk hormonen gehad voor de pms die ik twee periodes moet proberen. 10 dagen voor de menstr. moet ik ze gaan slikken en dat moet dan helpen. Als dat niet gaat , dan gaan we verder kijken.

Hoop dat ik snel beter voel! Weet jij iets voor die lange zijn verjaardag? Zat aan een kadobon voor de sauna te denken! Heb jij ook wat aan!

Sjoei!
:aapje:
de neurt
Onbekend
May 19, 2007 om 11:59
Hellow :D

Hoe is ie hier..????
geniet je een beetje van het lange weekend..???????
Ik wel, ben alleen maar aan het sporten.. :haha: Heb nog zat andere dingen te doen, maar ben verslaafd aan het raken geloof ik.. morgen een wedstrijd van 8 km. in Sassem..

Fijn weekend nog!!
Ciao :genieten:
Onbekend
May 20, 2007 om 07:01
Hoi :D

Vandaag de Teylingen-loop op het programma. Om 9.30 op weg naar Sassenheim. Daar ingeschreven voor de 8 km. Wat ik al dacht werd waarheid.. 4 rondjes van 2 km. over het sportterrein van 2 voetbalclubs, dus veelal gras en zand.. :S En het was warm, erg warm.. :poeh: Iedereen ging erg hard van start en ik liet me weer eens meeslepen.. handig dat je na 2 km. de finish weer passeert, kun je kijken hoe hard je loopt en of je nog op schema loopt. :hardlopen: Ik loop ongeveer 5.30 de km. Na 4 km. zat ik op 21.30 dus redelijk dacht ik zo..

Maar ja, toen kwam het verval, tenminste, ik ging kapot. We liepen veelal over (open) voetbalvelden en dus vol in de zon. :zon: Wel lekker om een kleurtje op te doen, maar wel warm om in te lopen. Vlak na de 4 km. haalde ik een vrouw in. Er deden er niet veel mee en dus dacht ik daarmee op de 3e plaats te liggen. Die vrouw liet ik de hele tijd achter me. (moest wel doorlopen) en bij 6 km. zat ik op 31,16. Toen nog een rondje.. :pf: Nadeel van rondjes is dat je precies weet hoe ver je nog moet. Ik moest in ieder geval die vrouw achter me laten en gewoon door blijven lopen, niet stoppen in ieder geval.

Laatste meters waren zwaar, maar kon er nog een sprintje uithalen. Eindtijd: 42,04 !!! :Imgood:
Goed voor de 3e plaats!! :3: :yes:
Echt geweldig! :dansenvangeluk: Ik kreeg een beker en mocht op het podium! :jippie: Foto's zijn gemaakt met mijn telefoon maar komen ook op de website van de loop. Leuk leuk!! Ben helemaal trots nu! (+) En superblij met mijn tijd want dat is 5,25 de km. en dat onder deze weersomstandigheden. :wow:

Op naar de 10 km. over 3 weken!! :hardlopen:

Groetjes!!!!!!!

:3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3:
May 21, 2007 om 02:00
al de kaken aan het trainen voor 16 juni??
komt dichterbij!!!

goed weekend gehad?
:hug: Suus
Onbekend
May 22, 2007 om 16:28
Helloooowwwwww!!!
Where R U..???????

:irri04:

Vermist:

"MILKA"

Signalement: slank, spraakzaam, vrolijk, bijna altijd in gezelschap van junior, rijdend in zilvergrijze citroen saxo :blauweauto: die altijd met lichten knippert voor het kdv. Verder in bezit van wortels, elke dag een zak.

Wie o wie heeft "MILKA" gespot..??

En wie weet hoe lang de KIPPENLOOP-LIJST inmiddels is..???
Heeft u iets gezien of heeft u tips, bel dan.. 020-200020044939
Voor de gouden tip is een beloning uitgeloofd:
gratis deelname aan de KIPPENLOOP 42 km.

gegroet en een fijne avond.
(mocht ik Milka zelf treffen morgen, leg ik haar aan de ketting en dwing ik haar een teken van leven te geven op valtaf).
May 23, 2007 om 14:48
Waar zit je nou? IK lees niets meer van je en dat vind ik altijd juist zo leuk!
HEb vanmiddag de tickets opgehaald. WE vliegen weg om 18.30 en op de terugreis vertrekken we om 23.55. HEbben we nog een hele dag gelukkig!
Mag ik je gele koffer nog lenen?

Sjoei! Ik ga achter de tv.!
:aapje:
de neurt
Onbekend
May 29, 2007 om 16:35
Hey die Milka :tong:

:gefeliciteerd: nog met die Lange!! (ben ik helemaal vergeten vanmorgen). Leuke verjaardag geweest..??? Heb je hem goed verwend..?? Boft hij even, vaderdag komt er binnenkort ook aan. ;)

Ik ga weer eens verder, morgen druk daggie van 9.15 tot 22.00 :pf: Uurtje om 18.00 om te eten en dat was het dan wel... herhaling van BHV.. van maar 3 uur.. :S

Groetjes,
Ciao :dag:
May 31, 2007 om 03:18
waar zit je nou?? :ffzoeken:

Onbekend
June 3, 2007 om 06:27
Haha LOL
Goeie Kaar..
Onbekend
June 6, 2007 om 14:31
joehoe... :ffzoeken: you've got M@il !!
June 10, 2007 om 13:24
Zeg milkaaaaatje!
Heb je al een manier verzonnen hoe we elkaar allemaal gaan tegenkomen aanstaande zaterdag? ik moet me trouwens nog inschrijven, maar weet de site niet meer!

:baby: staat in de box te huilen. Jawel , dat kan ze tegenwoordig! Ze kan alleen niet altijd terug en dan gaat ze staan mekken ( katwijks!)

Lekker strandweer gehad dit weekend? IK spreek je nog wel over vakantie. Is te veel om op te noemen. Misschien kom ik maandag avond wel even de koffer terug brengen! Heb je dan koffie???????

Doei!
:aapje:
de neurt
June 12, 2007 om 05:37
Hello dear,

Gaat alles wel goed daar? Ik mis je verhalen (waarmee ik dus ook zeg dat ik jou mis). Ik hoop je snel weer hier te spreken!

Ciao,
Paula
June 12, 2007, gewijzigd door Neurt op June 12, 2007 om 15:54
Hai daar!

:bloem:
ik drukte op reactie plaatsen zonder iets te schrijven!!!!!!!!! FOUTJE!!!!

Onze milka heeft het HEEEEEEEEL erg druk op haar werk! Vakanties, ziektes , je kent het wel!
Ze belde mij vanavond vroeg dat ze net in de auto zat op weg naar huis, dus dat viel wel weer even tegen. OP haar vrije dag zal ze zeer waarschijnlijk thuis telefonisch lastig gevallen gaan worden!

Verders is alles kids hier!

Tot later!!!!!

:aapje:
de neurt
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan