Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 11, 2007

Ellen1966 woog op het moment van schrijven 71.20 kg (bmi: 21.98).

Hallo medelijners,

Het streven om toch nog onder de 70kg te komen valt niet mee.
De weegschaal staat muurvast, vanmorgen op de hele bovenverdieping gewogen en overal hetzelfde, grrr
Het komt wel, ik ga gewoon door en dan gaat er ergens wel weer een onsje af. Bovendien heb ik niets te klagen met een gezond gewicht maar toch, met de zomer voor de deur...........

Zet hem op allemaal!!

Liefs Ellen.

May 11, 2007 om 07:24
Hoi Ellen,

Ik vind je gewicht al super bij je lengte èn je leeftijd! Ik zit zelf nu op de 77,7 en vind mezelf al behoorlijk slank aan het worden. Maar ik weet natuurlijk niet of je grof, fijn of er tussenin gebouwd bent.

Vroeger was voor mij het ideale gewicht bij iemand; de lengte min 110, en dat is bij jou en mij 70. Dat is nog uit de tijd van het boek van Christy Brinkley, topmodel en (inmiddels ex-) echtgenoot van Billy Joel.

Het is natuurlijk ook een soort gewenning die optreedt bij het aangekomen gewicht en je acceptatie van je verkregen figuur, en daarom is afvallen soms ook eng en moeilijk vind ik. Kan je me een beetje volgen :lachen:

Vergeet niet dat je al bijna 10 procent van je begin gewicht kwijt bent!

Liefs, Marianne :hartje:
May 21, 2007 om 17:02
Hé Ellen,

dit kan geen toeval zijn..... ik heb inderdaad (zoals je aan mijn gewichtsgrafiek kunt zien) een enorme lijndip. De laatste tijd vliegt het er weer aan (en ik weet heel goed hoe het komt :-() Maar vandaag heb ik het lijnen weer opgepakt en prompt verschijnt jouw berichtje in mn dagboek. Tof!!
Ik beloof je dat ik weer wat vaker wat van me zal laten horen ;-)

Ik ken trouwens het gevoel dat je beschrijft ook wel. Dat blijven hangen. De weegschaal op verschillende plekken in mijn huis zetten had ik nog niet geprobeerd :-)
Ik hoorde van de week van mijn schoonzus dat zo'n 'struikelgewicht' heel veel voorkomend is en dat je goed zit als het je uiteindelijk tóch lukt om die drempel te nemen. Nog ff volhouden dus!

Ben je nog lekker aan het sporten?

liefs, Nicole
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan