Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 11, 2007

Sundae woog op het moment van schrijven 84.40 kg (bmi: 32.56).

:hoi: allemaal!
Eindelijk zijn mijn "voor" foto's binnen (genomen bij degene die me begeleid) en kan ik ze plaatsen. Charmant zijn ze niet echt, vooral die van zijaanzicht niet :wilnietkijken: .
Met een kilootje of 58 ziet mijn queue er uit als die van JLo , maar nu nog ff niet!!! :bigsmile:
Nu is er 8,2Kg. af en de eerstvolgende foto's zal ik plaatsen met -10Kg. dan kunnen jullie wellicht al wat verschil zien.

Vandaag (vrijdag 11 mei) vertrekken we naar Mierlo voor een familieweekend en ik zie er een beetje tegenop om weer uit te leggen wat ik NU weer aan het doen ben om af te vallen. :zucht:
Tot nu toe weet alleen 1 van mijn zwagers het, omdat ik met hem de boodschappen doornam; hij doet er erg relaxed onder omdat zijn vrouw (mijn schoonzus) ook met overwicht kampt en al tijden aan het tobben is. De laatste keer ging zij erg goed met Sonja Bakker, maar ik heb haar al een tijdje niet gesproken.

Nou, ik ga verder met inpakken! 1 van mijn andere schoonzussen is morgen jarig en mijn dochter viert het ipv 16 mei voor het gemak ook maar morgen, dan is de familie toch al compleet.

Groetjes & Gods zegen! :-)

Sundae

May 12, 2007 om 06:53
Hè Sundae, je staat er op, in vol ornaat, met JLo billen in wording!:cool06: De shape heb je al; als daar wat laagjes vanaf gaat geloof ik beslist dat JLo daar nog een puntje aan kan zuigen: ben jaloers op zon kont!

Zo te lezen gaat het goed met je en je nieuwe dieet. Ruim 8kg in één maand tijd! Wil toch wat meer hierover weten hoor. :--)Je spreekt van een begeleidster, programma uit America en gebaseerd op medisch onderzoek: ben nieuwsgierig naar het hoe van dit plan. Je hebt al eens verteld dat je exact afgewogen porties in exacte combinaties moet eten. Is dat goed te combineren met het koken voor het gezin? Overkomt het je niet dat je eens per ongeluk iets buiten je programma in je mond stopt? Heb je speling om eens een beetje van het programma af te stappen?

Lees ook dat je pas geleden jarig bent geweest; heb ik gemist; sorry, maar alsnog gefeliciteerd! Wat een hoop eten had je gemaakt, kan jij koken zonder te proeven? Ik vind dat bijna onmogelijk.

Mijn lijntje lijkt wonderwel te willen dalen. Ik probeer mijn metabodinges op te krikken door meer/vaker te eten en dagelijks een portie beweging op net aangeschafte crosstrainer. Vooralsnog doe ik maar wat; moet me nog verdiepen in goed programma voor vetverbranding én cardiotraining.

Veel plezier dit weekend, ik hoop niet dat je het al te lastig zult hebben met het uitleggen van waarom wel/niet/hoe. Altijd lastig als je iets in deze richting moet uitleggen: veel mensen zijn zich volstrekt niet bewust van wat ze eten, laat staan dat dit helemaal niet zo goed voor ze is als ze wel denken. Voelen zich vaak aangevallen als je vertelt zelf iets niet te eten, omdat het helemaal niet gezond of ronduit slecht voor je is.

O.K. ik hoop dat je het heel gezellig hebt, zal vast wel lukken want je hebt er zin in en dan ook nog dochterverjaardig met familie vieren. Wordt zij 8 groep 5?

Groetjes, :yess:
May 20, 2007 om 04:05
Hoi Sundae,

Nu ben je nog druk bezig met je weekend denk ik, of ben je al weer thuis? Was het leuk? Heeft je zwager lekker groentjes voor je gekocht, en fruit voor het ontbijt?

Dit weekend was afvalgewijs een ramp voor me. Enfin, vanaf vandaag kunnen we er weer netjes tegenaan. Voor vanavond heb ik asperges, lekker. En ik heb nog wat pannenkoeken staan van woensdag, daar bak ik wat ui bij, en dan met sla, tomaat en komkommer heb je een ware smulpartij.

Dag!

Marib
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan