Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 11, 2007

Troeteleendje woog op het moment van schrijven 86.50 kg (bmi: 29.93).

Eens nagerekend, als een gezonde BMI tussen 20 en 25 ligt, dan zou ik tussen de 57 kilo en de 72 kilo moeten wegen. Klinkt goed, al lijkt het nog zoooooooo ver!
Ik moet echt niet superdun worden, gewoon gezond en goed in mn vel is meer dan voldoende.
Deze morgen toch weer 200 gram minder. Met kleine beetjes gaan we vooruit. :slak: Al kan ik niet klagen. Deze maand toch bijna 4 kilo!!
Volgende week op vakantie naar de zee! :dobber:
Tegen dan zou ik toch graag nog 500 gram kwijt zijn. Natuurlijk neem ik geen weegschaal mee op vakantie en ik hoop na twee weken minstens mn gewicht bewaard te hebben. Moet lukken.
Ik merk dat het voor mij belangrijk is van eten nooit te zien als beloning. En ga dat dan ook vermijden op vakantie. Verder veel wandelen, misschien zwemmen, ...
Ik heb er zoveel zin in, want op het werk is het vreselijk! Altijd proberen voor iedereen goed te doen, en teglijk klaagt en zaagt iedereen, het lijkt nooit genoeg. De typisch verpleegkundige tijdsdruk is momenteel serieus aanwezig. Het zuigt mij leeg.
Maaaaaaaaar... dat mag je dus niet vullen met eten. Soms moeilijk, maar het voelt toch beter van het op deze manier te doen.
:dolfijn: aftellen naar woensdag, 5 dagen te gaan! ZEEEEEEE!!!

May 11, 2007 om 07:25
May 12, 2007 om 03:33
Heeeeeeey!

Ik weet niet of het raar is stilstaan, afvallen, stilstaan, afvallen... Maar ik moet zeggen nu ik steeds dunner word dat ik er fysiek en geestelijk aan moet wennen, dus het zal daar wel iets mee te maken hebben.

Wat rottig voor je dat het je op het werk niet bevalt. Hier nog een dus!

Waar ga je heen op vakantie? Als je hetzelfde gewicht houd is het prima hoor! En vergeet niet heerlijk te ontspannen...

Liefs Paula
May 16, 2007 om 08:47
Prettige vakantie !

Groetjes,
:lab:
Kobi
May 16, 2007 om 09:46
:hoi: troeteleend

jij gaat gestaag nar beneden hoor jij bent echt wel op de goede weg doe zo voort meid en dan kom jij zeker op een gezond gewicht daar ben ik nu ook naar aan het streven het gaat ons zeker lukken verder wil ik jou een heel goede :vakantie: toewensen en ik denk wel dat jou gewicht hetzelfde gaat blijven want op vakantie wandel je toch heel veel he dus dat zit wel :okidoki: veel plezier
:groetjes: :tweetyke:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan