Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 11, 2007

Geschreven door Saskieja

:hoi: allemaal,

Mijn eerste week voor groep 6 zit erop. Heb 26 leerlingen en het is een erg leuke groep. De kinderen zijn erg sociaal en zelfstandig. Een groot verschil met mijn stageklas. Moet er wel aan wennen dat ik geen stage meer loop. Voel me best 'groot' nu :)­

Ten tweede zitten we erg in spanning vanwege mijn vader. Hij heeft al twee maanden koorts en zijn bezinksel is veel te hoog en daarnaast heeft hij bloedarmoede, waarbij de pillen niet aanslaan. Hij heeft een ct-scan gehad, maar daar is (gelukkig) niks uitgekomen. Hij heeft een MRI-scan gehad. Dinsdagmiddag de uitslag. We blijven afwachten en hopen met elkaar dat het niks ernstigs is.

Ben druk bezig met het aanpassen van mijn scriptie. Hoop dat ik maandag mijn akkoordverklaring krijg. Dan studeer ik in juni af. Anders wordt het pas augustus en dat zou balen zijn.

Tot slot ben ik nog doodmoe omdat mijn :voeten: nog steeds ontstoken is. Vandaag naar de dermatoloog geweest. Het is in ieder geval geen schimmel. Ze denken aan eczeem dat geinfecteerd is (bah). Hebben ook een bacteriekweek gemaakt. Ik krijg nu 3 soorten zalf en moet over 4 weken terug. Blijft afwachten dus.

Ik eet minder gezond. Koekjes en patat gaan erg makkelijk naar binnen. Aan mijn buik te zien en broeken kom ik volgens mij niet aan. Ik let namelijk wel een beetje op :grinnik:.

Ik denk aan jullie ­ .

Liefs,

­:saskieja:

Onbekend
May 12, 2007 om 04:11
Hoi Sas,
Wat leuk dat je het naar je zin hebt in je nieuwe klas! Kan inderdaad erg verschillen welke kids (en leeftijd) je voor je hebt. Lekker van genieten hoor! :genieten:

Spannend, dinsdag de uitslag van de MRI-scan, kan me voorstellen dat dat erg spannend is.. en je je erg veel zorgen maakt.. ik zou ook geen oog meer dicht doen denk ik.. hopelijk valt het mee..

En je voet, wat een gedoe, daar word je idd doodmoe van!!!! :argh:
Hoop dat er een zalfje bij zit, dat gaat werken, want je loopt er nu al zolang mee! :nietgoed:

Succes met je scriptie, ik heb er alle vertrouwen in, het gaat je gewoon lukken! :gogo:

Groetjes!!
:zoefzoef:
May 12, 2007 om 08:27
Hey Sas,

spannende dag dus dinsdag! ik zal aan je denken en voor jullie duimen.

wel fijn dat je het naar je zin hebt in groep 6, is er ook nog zicht op volgend jaar, mag je dan blijven?

ik hoop voor je dat de zalfjes helpen en dat die vervelende voetinfectie snel over is, dan kun je ook weer lekker sporten met Wen (al zal je hoofd daa rnu ff niet zo naar staan :S)

succes met alles en met die scriptie komt het allemaal goed meis!

:hug: Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan