Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 11, 2007

Hoss woog op het moment van schrijven 157.00 kg (bmi: 45.87).

Vandaag weer een extra stimulans gekregen om zo snel mogelijk de overtollige kilo's kwijt te raken.
Na mijn verhuizing moest ik in mijn nieuwe omgeving vandaag opzoek naar een kapsalon..........Ik begon mij steeds meer te ergeren aan mijn haar, wat al weer aardig was gegroeid. Ik wilde het weer zo hebben als op die foto van mijn kop (links boven)
Moet zeggen dat ik in de voor mij nieuwe salon een bijzonder aardige en handige kapster trof, die met precisie mijn haarbos weer naar een acceptabel niveau wist te herleiden.
Het nare van alles is.........dat ik zittende in de kappersstoel.........gepositioneerd ben voor een grote spiegel !
Daardoor herhaaldelijk geconfronteerd met die dikke kop, als ik naar mezelf keek. Dat duurde dan ook niet lang en kon beter naar die aantrekkelijke kapster kijken dan naar mezelf......hahaha !!
Een opgeschoren nek is niet aan mij besteed, dus heb het kapstertje verzocht om het wel in te korten, maar wel gedekt te houden.....dus geen laagjes overelkaar.
Uiteraard maakte ik haar de nodige complimentjes over haar vakmanschap en uitte op deze wijze mijn tevredenheid. Ik zag mijn kop waarempel behoorlijk opknappen. Daarna mocht ik de achterkant bewonderen. Een spiegel werd achter mijn hoofd gehouden en kon ik ook eens de achterkant van dit fraaie hoofd bewonderen.
Zeg ik tegen de kapster, dat ze er naar mijn idee onderaan nog wel wat af kon halen, want het leek net zo'n 'matje' en dat vind ik vreselijk !
Blijkt het verdorie gewoon een vetrol te zijn in mijn speknek !!!!
Nou.....daar ga je dan...........we hebben er smakelijk om moeten lachen...........zij in het echt..........ik.....als een boer die kiespijn heeft !
Gelukkig zie ik erzelf niks van !
Dus........nog een reden om er stevig tegenaan te gaan met mijn dieet !

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan