Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 11, 2007

Agsm woog op het moment van schrijven 88.00 kg (bmi: 31.18).

Weer een dag om trots op te zijn. Vanmiddag hadden we high tea op school met allerlei heerlijkheden. Ik heb niets genomen en het kostte me niet veel moeite. Verder nog naar de sportschool geweest. En nu achter de computer. Ik merk dat dit alles helpt om niet te gaan eten. Zo even een vriendin bellen en dan op tijd naar bed. Als ik eerst de eerste week maar goed door kom.Zondag moederdag:happymom02:ik mag dan van mezelf een glaasje wijn.
En we gaan de caravan naar de camping brengen:caravan:. De voortent eraan zetten is ook altijd sport, het gaat dus goed komen!

May 12, 2007 om 13:03
Hallo Buddy,
Ja, een hele klus zo'n verjaardagspartijtje:party2:, ook moeilijk om dan niets te nemen. Mijn valkuil is dan niet het feestje zelf maar, als iedereen weg is en je heerlijk op de bank gaat en dan!!! Of heb jij dat niet. Ik heb net gevuld speculaas in de oven staan, daar was ik met sinterklaas niet aan toegekomen:motorpiet:. Het is wel raar, maar als ik aan het lijnen ben ga ik altijd in kookboeken kijken en dan vooral naar taarten en lekkere toetjes.Ik heb 2 zoons waar ik geen partijtje meer voor hoef te geven.Wij moeten juist weg voor hun feestje. Maar ze zijn dan ook 28 en 26.
Wij hebben net inkopen gedaan voor het Hemelvaart weekend, daar zie ik wel tegenop wat betreft het eten. Wij gaan altijd met vrienden en het is dan echt feest. Hoewel mijn vriendin steunt mij altijd wel.
Morgen dus de caravan wegbrengen.
Hou vol volgens mij ben jij ook goed bezig.
Je maatje.:vrienden01:
Agsm
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan