Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 12, 2004

Biebeltje woog op het moment van schrijven 96.80 kg (bmi: 34.71).

Ik heb nu een verwijsbrief en een afspraak bij de dietiste. Ben ik heel erg blij mee maar ik krijg van mijn mamsje ook nog een nieuwe weegschaal. De mijne kon helaas niet zwemmen en deed dus van alles behalve het goede gewicht aangeven. Als ik in tien minuten tijd drie keer op de weegschaal ging staan dan gaf hij ook drie keer totaal verschillende gewichten aan. Deze is dus weggegooid en ik krijg een nieuwe!

Groetjes,
Biebeltje

November 14, 2004 om 03:58
Nieuwe weegschaal...is een nieuwe start..nou gaat het nog beter let maar op!!
November 14, 2004 om 08:41
dank je wel biebeltje ! ik kan me er ook niet echt druk om maken soms heb ik het idee dat ze zelfs jaloers zijn hahaha :D het enigste wat ik niet leuk vond is dat ze opmerkingen over mijn uiterlijk maakte! ik heb wel 10x in de spiegel gekeken en dacht het valt toch wel mee?
November 14, 2004 om 08:51
Hoi,

Soms had ik ook wel het idee dat ze er jaloers om waren dat ik gewoon lekker kon doen wat ik wilde en vooral wanneer ik het wilde zonder verantwoordig af te moeten leggen wat ik ging doen.
Betreft het afvallen: een collegaatje van mij weegt nog minder als een veertjke en roept de hele dag door dat ze te zwaar is. Als ik dan tegen haar zeg dat ik zo zou willen ruilen zegt ze dat ik niet te zwaar ben. Goed als ik niet te zwaar ben waarom wil je dan afvallen denk ik dan.
Als je het niet erg vind ga ik je bij mijn vrienden zetten want ik vind het wel prettig om ook hierin een bondgenoot te hebben!

Groetjes,

Biebeltje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan