Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 17, 2007

Aventa woog op het moment van schrijven 114.80 kg (bmi: 44.29).

Deze nieuwe outfitt van Valt Af zal best door veel mensen gewaardeerd worden, maar ik voel gewoon weerstand om het allemaal uit te zoeken omdat er zoveel is veranderd. Het lijkt een hele andere site geworden en dus moet ik er veel meer tijd in steken dan ik zou willen als ik iets wil doen. Heb ik momenteel helemaal geen zin in: afvallen is geen levensdoel en dus heeft het geen investering van mn tijd nodig.
Zo ik ben mn nagganagga weer kwijt dat ik elke keer voel als ik mn grafiek wil bijwerken.

Mn zoon heeft zn huis opgeleverd gekregen en dus help ik met verven, sauzen, muren schuren, muren afbreken en weer opbouwen, vloeren egaliseren, laminaat leggen, behangen, en meer van dat soort aktiviteiten.
Promt vloog mn gewicht omhoog! Ik vergat de hele dag te eten of te drinken en dus stond mn lijf direkt weer op "langzame verbranding", en als je dan moe maar voldaan s avonds thuis komt en je eerste maaltijd van de dag neemt, dan wordt die dus direkt als vet opgeslagen, je weet immers maar nooit wanneer je weer wat krijgt nietwaar .... *gggrrrr*
Mezelf dus even bestraffend toegesproken om niet zonder ontbijt te vertrekken en een boterham mee te nemen voor halverwege de dag.
Soms luister ik zelfs naar mezelf, zo snel als de extra kg's eraan kwamen, zijn ze er nu ook weer af :D Het huisje is nog niet klaar, dus wel zo vol blijven houden, maar schiet wel heel aardig op en wordt schitterend en in hele gewaagde kleuren. Ondanks al het werk heb ik een heerlijk zomers gevoel als ik er binnenkom:D

May 31, 2007 om 17:07
Ik zie ik ook dat er niet zoveel gereageerd wordt als in de winter, maar ik moet zeggen, is niet zo erg want ik schaam mij diep :wilnietkijken: dacht jullie niet nodig te hebben, dus wel:) ik hoop dat je intussen klaar bent met klussen, ik heb er altijd zoweer genoeg van, maar tja je kind wil je toch helpen heh :genieten:


gr.Jeanette
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan