Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 17, 2007

Cassy woog op het moment van schrijven 99.70 kg (bmi: 29.45).

:hierbenik: WEER!!!

Het was een heerlijke vakantie in :egypte:! Vooral ook de jongens hebben genoten! Veel glijbanen, water en lekker eten!!! Ik ben voor het eerst in mijn leven afgevallen tijdens een vakantie! Haha, dankzij maag- en darmklachten! Maar het geeft wel weer de moed om weer door te zetten! HET GAAT ME LUKKEN!!! Mijn Mannetje doet ook mee! Hij wil nog 6/7 kg afvallen en ik nog 10 kg!!! GAAT ONS lUKKEN! Zeker samen!!!

Het is wel vreemd om het "normale" leventje weer op te pakken! Gisteravond moesten we eigenlijk gelijk naar een 12,5 jarige bruiloft, maar ik voelde me echt beroerd, dus maar afgemeld! Vandaag moeten we naar een communie bij een vriendin. Haha, hoef ik weer niet voor het eten te zorgen.

Heb me voorgenomen om Sonja Bakker weer als leidraad te gebruiken! Wil wel evt soms iets meer nemen, maar neem het boek voor wat/wanneer ik mag eten! Heb ik namelijk nodig!!!

Wens iedereen enorm veel :succes: en SAMEN KUNNEN WE HET!!!

May 17, 2007 om 03:51
:hoi: Cassy
Leuk dat je er weer bent. :vrienden02: Jammer van die maag/darmklachten, maar ja, zoals je al zei, je bent er wel door afgevallen. Ieder nadeel heb ze eige voordele, om met Cruyff te spreken.
Maar verder is het wel een fijne vakantie geweest dus. :strandbalspel:
Goed dat je man ook mee gaat lijnen. :hunk: Samen gaat het echt goed. Destijds zijn mijn man en ik ook samen begonnen. Hij was veel eerder op zijn streefgewicht dan ik. Bij mannen gaat het gewoon veel sneller.
Ik wens jullie samen veel succes :goteam: en een gezellig hemelvaartweekend!
:groetjes:
Monique
:goteam:
May 17, 2007 om 09:15
:hoi: Cassy,

Wat gezellig dat je er weer bent! Als eerste :birthday01: met Stein zijn verjaardag, het begint meteen weer goed met de feestjes en partijen!! (vandaag bij je vriendin, zondag voor Stein!) Toch heel goed dat je bent afgevallen *9*, ook al hebben de darmklachten je geholpen. Inderdaad heb je nu de smaak te pakken om door te gaan. Geweldig hoor, ik ben echt blij voor je.

Zal ik toch ook maar eens uit gaan kijken naar dat boek van :sonjabakker: Ik heb het eens doorgebladerd en dacht dat het niks kon zijn omdat je zo weinig mag. Maar hoe jij het gaat doen is wel een goed idee. Ik heb jaren geleden de Weight Watchers "oude stijl" gedaan. Kreeg je een weekmenu mee en dat mocht je eten. Heel kinderachtig, maar dat werkte wel. Niet nadenken wat je mag, het stond voorgekauwd op papier!

Misschien heb je het al wel ergens gelezen, met mij gaat het meer dan slecht (wat de lijn betreft). Ik durf het je bijna niet te zeggen, maar ik zit er weer boven. Je weet wel waarboven :verstoppen: Maandagmiddag, als mijn gips eraf is, ga ik een nieuwe grafiek maken en de oude verwijderen. OPNIEUW beginnen dus, dinsdagmorgen wordt dan mijn gewicht in gevuld en dan ga ik er weer tegenaan. MET jouw hulp, want dan gaat het lukken. Het moet, ik wil het, ik kan het, nu alleen nog DOEN.
Samen gaan we ervoor, kleine doelen en die ook halen.

Nu maak ik snel dit bericht op mijn man zijn laptop, ik noteer die naam van die man van die puzzels en ga kijken als ik mijn :laptop: weer terug heb. Lijken me leuke puzzels, het is inderdaad verslavend.

Cassy, echt leuk dat je er weer bent, succes met al je :wasmand: en ik hoop snel weer even langs te komen!

Veel groeten en :succes:

:a:poassi
May 18, 2007 om 04:47
:goedemorgen: Cassy,

Een leuk feestje gehad gisteren? Je hebt vandaag toch nog vrij, hoe zat het eigenlijk met je kinderen, de meivakantie was toch allang voorbij toen julie nog wegmoesten. Hebben ze speciaal verlof gehad.
Als ik je vrhaal lees wat jullie allemaal gedaan hebben, denk ik dat dit een vakantie was die ze echt nooit meer zullen vergeten!
Is een heel leuke herinnering, ook voor later. Dan is het, weet je nog van al die glijbanen in dat zwembad en dat mam zo ziek was :bigsmile:

Hoe oud is Stein geworden? Mijn moeder komt me zo halen, gaan we :boodschappen2: doen. Kom ik eindelijk weer eens buiten de deur.
Ik hoop echt dinsdagt weer eens op de :dikkekontopfiets: te kunnen zitten. Al is het maar een klein stukje.
O, daar komt mijn moeder, ik ga gauw afsluiten, tot gauw en doe je je best? Doe ik het ook (vanaf maandagmiddag dan, heb gisteren nog gauw een cake gebakken!! :moron:

Groetjes, :a:poassi
May 21, 2007 om 09:12
:hoi: Cassy,

Ik ken dat van "even" achter de laptop, jaja....... Je gaat er vanavond echt een feest van maken, lekkere dingen zet je op tafel zeg! Ik houd het vanavond bij een zak Aviko groenteschotel uit de diepvries. Ik ga nog wel in mijn dagboek schrijven hoe het in het ziekenhuis was, maar nu aan jou even snel. Heel raar dat het gips eraf is, mijn voet ziet er, logisch, goor uit!! Allemaal vellen en het litteken is best nog rooiig en de hele voet is dik en blauwig. Ik mag erop lopen naar geleide van de pijn. Ik zit dus weer stil!!!
Morgen zal dat vast beter gaan, ik moet het wel weer rustig aan opbouwen, daar gaan we weer...... Morgen ook naar de Arboarts.

Nou, ik ga ook opschieten met langsgaan bij andere buddy's, nog even en ik word weer weggejaagd van achter deze laptop! Heel veel plezier vanavond en tot morgen.

Groetjes, :a:poassi
May 22, 2007 om 08:12
:hoi: Cassy,

Alles goed, lekker genoten van de asperges en alle andere lekkere dingen die je op tafel hebt gezet:?: Het lijkt me een gezellige boel zo met vriendinnen onder elkaar tafelen. Moest je vandaag weer werken. Heb je een beetje je best gedaan vandaag. Ik ben geschrokken van de :mad:, maar had het wel verwacht. Nu alleen nog maar naar beneden, het eerste doel is 100-.

Gaan we samen doen, echt. Het lukt ons, beetje bij beetje en als we allebei een heleboel :kg: kwijtzijn, zetten we een foto op de site :haha: (geintje, dan moet er bij mij wel heeeel veel af!).

Straks even op de hometrainer, kijken hoe dat gaat. 7 weken helemaal niks doen, weet ik nog wel hoe het moet:?::?:

:totmorgen: groetjes, :a:poassi
May 23, 2007 om 09:27
:hoi: Cassy,

Zijn jullie gisteravond wel veilig thuisgekomen van die :voetbal: wedstrijd? Wat een toestand was het daar tijdens/na de wedstrijd. :irri02: toch, ik denk dat het niet zo'n leuke sfeer was!
Het eerste wat ik vanmorgen op de radio hoorde was het gedoe rond deze wedstrijd en moest meteen aan jullie denken. Hopelijk is het voor jullie allemaal meegevallen.

Ja, ik heb gisteren mijn best gedaan, heel goed zelfs, 10 minuten op de hometrainer gezeten, voor het eerst sinds 7 weken. Viel niet mee en mijn voer doet eigenlijk ook nog wel zeer. Ik moet echt uitkijken niet teveel te willen. En ik ben echt weer met de Herbalife shakes begonnen en ik heb weer netjes een :appeltje: en een :banaan2: gegeten. Het waterdrinken deed ik al. Vanmorgen was er al weer wat af, maar ik vul 1 x per week mijn gewicht in voor de grafiek.
Hoe zit het nu met jou:?: Vandaag een klein beetje je best gedaan, we gaan ervoor hoor, in ieder geval eerst snel de 100- te pakken zien te krijgen. En een beetje :wielrennen: in de regen is toch niet zo erg :bigsmile: Okee, grapje, ik zou dat ook niert gedaan hebben.

Ik heb net weer even lekker in de :zon: gezeten, ik moet er nog maar van genieten, straks moet ik weer aan het werk. Nu ga ik gauw rijst koken, mijn mannetje gaat sporten en moet dan vroeg eten. Doe je best, dan doe ik dat ook!

:totmorgen: , groetjes, :a:poassi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan