Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 17, 2007

Ikgaervoor woog op het moment van schrijven 76.80 kg (bmi: 28.55).

mijn positieve motivatie was maandagmiddag in ene weer weg :janken:
dochter was al 2 dgn niet erg lekker en had pijn in haar buik..s'ochtends had ik urine naar dokter gebracht maar uitslag was goed..maarja toch ff langs gegaan want ze liep krom van de pijn..dokter voelen en zei owww jullie gaan ff naar het ziekenhuis :schrik: want ik denk dat ze een blindedarmontsteking heeft..dus auto regelen en hup naar de eerste hulp!! daar hebben we 3 uur gezeten/gelegen..uitslag was een beetje vreemd want bloedwaarde gaf wel ontsteking aan maar dochter toonde niet ziek genoeg en de antwoorden die ze gaf waren tegenstrijding :S dus hup naar huis en de volgende ochtend om 9 uur terug komen!!
volgende ochtend weer auto geregeld en hup bloedafname en weer terug naar eerste hulp klachten waren hetzelfde niks veranderd..dus weer voelen en wachten op de bloed/urine onderzoek..gelukkig ging dit sneller dan de dag ervoor 1,5 uur later kregen we uitslag..ze denken nu dat ze een urineweginfectie heeft want bloed onderzoek was de waarde iets afgenomen en in haar urine zaten bacteriën..ze werd met een kuur van 3 dgn naar huis gestuurd 4 pilletjes per dag!!
ze is met de laatste dag bezig voelt zich nog niet helemaal 100 % doet nog beetje pijn en is vreselijk moe (bijwerking van pilletjes) nouja afwachten anders moeten we morgen weer naar huisarts toe (onze is net op vakantie voor 3 wkn :S dus moet naar een andere praktijk toe en alles weer opnieuw vertellen!!) laten we hopen dat het morgen gewoon een stuk beter gaat met haar..
tja want met mezelf ging het deze week dus ook niet meer ben een emotie eetster grrrrrrrrrrrrrr baal zo!! en ik ben ook van schrik nog niet ongi :bleh:
vanmiddag naar verjaardag zwager toe..dochter blijft lekker thuis hangen voor de tv en zitten achter de pc :D
morgen weer een gewone vrijdag..boodschap- fitness en werkdaggie dus!! zaterdag en zondag heeft manlief de ochtend..zaterdag gaan we s'middags nog even naar een braderie toe en zondag word denk ik een heerlijk hangdaggie **bigsmile**
en mijn gewicht pfffff ik wil er niet bij stil staan op het moment eerst maar eens ongi worden en dochter weer beter is dan ga ik me weer voor de volle 100 % er tegen aan op het moment schommel ik telkens tussen de 76,5 en 75 kilo pfffffffffffff :zucht: gek word ik ervan..

iedereen :succes: en een super fijn :weekend:

:liefs:

:ikgaervoor:

May 17, 2007 om 05:52
:hoi: :ikgaervoor:

he meid het is me wat daar ook bij jullie he jij dat zoveel verkouden bent en nu dit weer met je :jamie: het blijft jullie ook niet gespaart he nu ben blij te lezen dat het toch weer ietsje beter met haar gaat nog een paar dagjes en ze is weer helemaal de oude .
ja en dan spelen die hormonen ook parten he in zo een situatie je ongi zal er nu wel doorkomen nu het weer wat beter met je dochter gaat en als alles dan weer wat achter de rug is kan je weer volop aan je lijn denken .
nog veel :succes: en geniet van de verjaardags :party:
:groetjes: :tweetyke:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan