Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 17, 2007

Kooltje woog op het moment van schrijven 77.00 kg (bmi: 25.43).

Heel frustrerend dat afvallen! Vorige maand heeft de weegschaal 82 kilo aangegeven. Die kilo's zijn er aangevlogen toen ik stopte met roken. (eigenlijk vind ik dat die kilo's niet helemaal mee tellen) Gelukkig ben ik die wel weer kwijt, maar ik kom maar niet richting die 75. Deze hele week gaat het al heen en weer.

Gister vond ik het allemaal de moeite even niet meer waard. Ik heb een hele zak drop leeg gegeten. Heerlijk. Net daarvoor had ik voor het eerst een spiraaltje laten zetten. Het zetten gaf een naar gevoel maar ik vond het nog wel gaan. Maar toen hij er eenmaal in zat kreeg ik zo ontzettende kramp. Net als wanneer je ongesteld bent maar dan erger. Zo erg dat ik misselijk van werd. De hele dag heb ik niks meer kunnen doen, alleen maar op de bank gelegen. Vannacht heb ik goed geslapen, maar nu doet het nog steeds pijn. Het is alleen wel beperkt tot links in mijn onderbuik. Ik hoop maar dat het wel goed zit, want ik heb geen zin in dat het nog een keer gedaan moet worden!! Dat ga ik echt niet doen hoor. Bekijk maar, dan ga ik wel weer de pil slikken! Bah... ben nu ook weer misselijk.

Ik heb vreselijke honger, voel me slap en ik heb pijn.. Echt heel zielig allemaal. Ik ga zo netjes boterhammen eten en me gedragen. Vanavond heb ik een soort feestje waar iedereen wat te eten meebrengt. Nou dan weet je het wel iedereen neemt iets lekker mee - wat per definitie ook calorierijk, vet is en rijk aan suiker -. En dat gecombineerd met de bui die ik vandaag heb.. ik weet het niet... het zal een zware test worden.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan