Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 12, 2004

Aniet woog op het moment van schrijven 58.80 kg (bmi: 21.60).

Zo!
En nu is het afgelopen!
Ben je helemaal gek geworden, Aniet?
Zit een beetje op te scheppen over maatje 38.
En dan wel zitten schransen en zuipen!
Ja, vind je het dan gek dat er bijna een kilo bij is.
Je bent dom, dom, dom bezig.
Dus?
Hallo, lieve valtaf-vriendinnen. Hier ben ik dan eindelijk weer. Terug in de race, hoor. Weer netjes opschrijven wat er de hele dag door naar binnen geschoven wordt. Lekker weer minimaal 1,5 liter water per dag en geen wijntjes voorlopig. Hè, gezellig dat ik jullie allemaal weer elke dag ga bezoeken.
Pffff, en nu nog de motivatie vinden om het ook echt allemaal te gaan doen.
Fijne dag allemaal!
:kus:

November 12, 2004 om 15:28
Hoi Aniet,

Met jezelf eens even flink verwennen een paar dagen is nog minder dan niks mis. Heerlijk, zolang je maar de boel weer weet op te pakken als het nodig is en dat lukt je geloof ik heel goed.

Bij mij is het een kwestie van nog even doorgaan en dan gewoon volhouden, dat ongezonde dingen niet goed voor me zijn. Dan komt het wel goed. Het is gewoon stom geweest dat ik het zover heb laten komen en dat voorkom ik dus de volgende keer :).

Geniet van het weekend,

groetjes,
Xanne
Onbekend
November 12, 2004 om 16:17
Hey

Je bent terug, gezellig!!!! Maar liever had ik je niet gezien, want dan was je geen :kilogram: aangekomen ... :grrr:

Maar goed, we gaan er weer voor ja toch..?!

Ja, tis een lieve foto he, ik was echt precies op tijd met het nemen ervan, schattig he..?! Dat soort momenten maken het werk de moeite waard!

Het hardlopen gaat super en zonder te lijnen val ik daardoor af, errug lekker!! Vandaag zelfs :patat: gegeten, maar wel netjes groenten en een tartaartje erbij :) :vreten: En net chocolade en drop gegeten, was :smullen: Morgen ren ik dat er wel weer af!

Vandaag hardloop-spullen gekocht >> thermohemd, thermohadnschoenen, hardloopsokken en een 'regenpet' (waterafstotend). Laat die winter maar komen, in februari loop ik de 1/2 marathon! :klappen:

Fijn weekend, doe je best!
:kus: Wendy
November 13, 2004 om 02:42
Hallo Aniet,

ben er nog hoor! Mis je ook!. Maar is mijn eigen domme schuld. Hang nog steeds op mijn plateau. Eigenlijk geen gek gewicht hoor en het past ook wel. Voel me er goed bij, maar zou mooi zijn als ik een brede buffer kon opbouwen.
Al die succesverhalen kun je dan even niet zo goed meer aan. Ik gun het iedereen van harte, maar als je zelf eigenlijk geen verandering merkt dan wordt het saai en om te voorkomen dat de hevige teleurstelling omslaat in baldadigheid en vreetbuien.......:zweep: dan maar even geen succestories lezen en meeleven.

Ben trots op je dat je zo goed doorgaat met de sport. Zo te horen heb je echt je draai gevonden.
Je gewicht blijft stabiel, heerlijk voor je. Ga je nog spannende dingen ondernemen dit weekeind? Ik heb van daag eerst maar eens lekker bijgeslapen, want het was me het weekje wel weer. Nu zit ik even in badjas achter de :pc: met een beker koffie. Daarna komt de wekelijke huishoudelijke schoonmaak, de boodschappen, en misschien nog even de stad in opzoek naar een kado voor de vriend van mijn dochter die binnenkort jarig is.
Verder geen speciale zaken. Op het werk is het gewoon erg druk, leuk, maar soms wat teveel.
Volgend weekeind naar Terschelling voor je verjaardag van het vriendje van dochterlief het weekeind daarop weer een reünie van mijn studieclubje (ETENTJE!), nou en dan zijn we al aan sinterklaas.....Heel gevaarlijk allemaal! Moet dus toch weer de discipline opbrengen en elke dag bijhouden en invoeren, want dat is uiteindelijk wel een geweldige stok achter de deur!

:kus: en ik beloof je hierbij contact te houden met een grotere regelmaat, want ik heb je ook gemist.

Erna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan