Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 12, 2004

Meerja woog op het moment van schrijven 70.50 kg (bmi: 24.11).

:hallo: allemaal!!!

Hoe gaat het met jullie? Met mij wel goed! Ik maak me alleen een beetje zorgen over de hoeveelheid koolhydraten ik binnen krijg :schrik: dat zijn er volgens een bepaalde site veel te veel.. ik zou er 125 tot 175 binnen moeten krijgen per dag nou ik zit vaak :fat: over de 200 heen soms zelfs 300 of nog meer :schaam: :schrik: Hebben jullie dat ook???

Liefs :kus: :knuffel:

November 12, 2004 om 05:02
Hoi hoi :hallo:

Je hoeft écht niet zo bang te zijn voor koolhydraten hoor, mits het de complexe zijn (volkoren brood, aardappels, rijst, pasta etc.) Dit is juist goed om volop te eten. Ze zorgen voor een verzadigd gevoel en een goede darmflora. Deze koolhydraten geven langzaam energie af en houdt je bloedsuikerspiegel in balans. Het is juist goed om veel van deze complexe koolhydraten te eten. Waar je wél dik van wordt zijn de dingen die je op je brood smeert, de sausje bij de aardappels etc. Tegenwoordig is er zo'n hype gaande betreffende de koolhydraten. Ik vind het maar niks en als je eens op www.voedingscentrum.nl kijkt, dan zul je zien dat het juist onverstandig is om die producten links te laten liggen. Nou ik houd maar weer op met preken, maar ik kan zo boos worden als mensen koolhydraten schrappen in hun menu :D

:kus:
katje
Onbekend
November 12, 2004 om 12:57
Welke site is dat dan precies? Daar ben ik wel benieuwd naar! Ik wil ook wel eens weten of ik goed zit qua koolhydraten, vetten en eiwitten.

:kus: Kimm
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan