Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, November 12, 2004

Cat52 woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 33.83).

Dagboek geopend

November 12, 2004 om 09:21
HEEEEEEEEEEEL VEEEEEEEEEEEEL SUCCES!!!!!! Geloof in jezelf, en dan lukt 't!
February 26, 2005 om 06:06
hai
bedankt voor je reactie op het forum, maar ik weet wel wat het whje dieet inhoudt enzo(heb het boekje) alleen wil ik letterlijk een paar dagmenu's zien zodat ik gewoon weet hoe iemand op een dag eet. Er staan er wel een paar in het boekje, maar ik zou er nog wel meer willen zien(van mensen die het zelf doen).
Ik heb op de site gekeken, maar er staan geen dagmenu's op en zo wel dan staan ze waarschijnlijk in het deel waar je een paswoord voor nodig hebt, en dat heb ik niet. Ik ga namelijk niet helemaal met begeleiding enzo doen want daar heb ik geen geld voor :( Ik ben maar een arm studentje dus die centen, die heb ik niet!

Succes verder!!
groetjes Maaike
March 1, 2005 om 03:47
Ha Cat,
inmiddels heb ik de benodigde voedingsupplementen en proteinen binnen(kan je gewoon bij de apotheek halen) en ik krijg ook begeleiding dusse...ik doe niet 'zomaar' wat.
Ik krijg ook veel hulp van mensen om me heen die dit 'dieet' ook volgen(ik zou deze manier niet doen als ik wist dat het een tijdelijk DIEET was want ik ben daar nogal tegen).
Bedankt voor je reactie en succes met kilosknallen!!
March 1, 2005 om 06:33
Hoi Catherine, leuk dat je ook whje volgt, ikzelf ben al bezig sinds 30 september vorig jaar en ik ben in totaal nu 22,5 kg kwijt.
March 8, 2005 om 10:44
Hoi Cat,
Natuurlijk heb ik wel gezondigt, het is ook al een hele tijd he. Maar ik zondig echt niet vaak, ik ben een paar keer uit eten geweest en zoals met St.Nicolaas, kerst en oud en nieuw heb ik wel gezondigt. En tussendoor heel af en toe dat ik eens een glaasje wijn nam of zo. Ik heb ook wel eens de nijging, maar als ik al de complimentjes om me heen hoor, dan ben ik zo trots dat ik denk Nee ik doe het lekker niet. Ik probeer altijd eerst maar tot 10 te tellen en ik zorg dat ik altijd wat bij me heb, kaas of zo. Ik schrijf zelf ook mee op het flairforum, daar zijn nog veel meer meiden die whje volgen, ik zou zeggen kom er eens kijken en meeschrijven.
March 11, 2005 om 14:14
Van harte gefeliciteerd!!!
Zocht iemand van mijn eigen leeftijd en wat is nog mooier, blijk jij ook nog iemand te zijn die niet zo groot is en goed op weg is!! Hou vol!!!
June 14, 2005 om 03:29
Hoi hoi
Ik heb je ook even toegevoegd als mede-WHJE-ter.
Je gaat goed zeg !!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan