Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 28, 2007

Vrolijkboertje woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 26.12).

:bloemenlijn1:Joehoe.....80 rond vanmorgen!! Ik heb er heel veel moeite mee. Ooo vooral 's avonds. Ik nam vaak even wat chipjes of nootjes. En al die lekkere dingen tussendoor he!! Maar het lukt me! Met pijn en moeite! Tja we doen het ergens voor!!!:mollie2::mollie3::mollie4::mollie5::mollie6::mollie:
We gaan nu voor de 7 in het gewicht!!
:bloemenlijn1:

May 28, 2007 om 03:08
You go girl!!!! Ja voor dat avondsnacken ben ik nog steeds zoekende naar een gezond alternatief.Ik probeer zowiezo niet meer te eten na achten (zucht) en verder ben ik aan het speuren naar lekkere maar gezonde snacks voor af en toe. Ik ben zelf gek op salade dus dat wil ook nog weleens helpen! Maar je moet niet te streng voor jezelf zijn hoor want anders lukt het nooit!

*8**8**8**8**8*

Groetjes Juniper!
May 28, 2007 om 03:09
En nu op naar de 7!!!! WHHAAAAAHHOOEEE!!!!!

:gazodoor:

Liefs Juniper!
May 28, 2007 om 07:29
Hoi hoi,
Ja, ik woon toevallig in Drenthe. Vanwaar die vraag? Ook uit Drenthe afkomstig? Bij mij gaat het lijnen momenteel dramatisch slecht. Veel drukte zo aan het einde van het schooljaar. Jij hebt wel een korte tijd gesteld voor zo'n streefdoel. Go girl!


:sappie:
May 28, 2007 om 08:14
Hoi Esther,

Dat zou goed kunnen. Ik heb op de Pabo van de Hogeschool Drenthe mijn tijd doorgebracht. Ik woon inmiddels in Valthe. Waar werk je nu als ik vragen mag? Ik heb eerst een keer wezen Pinneken in Emmermeer(laserpuntuur). Daarna ben ik verder gegaan met Sonja. Ook dat ging heel goed. Nu ff alles op een laag pitje en het gaat gellijk weer mis. Maar goed, zo'n onverwacht mailtje van jou is erg leuk en stimuleert om er weer lekker tegenaan te gaan. Ik ben heel benieuwd waar we elkaar nu van kennen.

Groetjes :sappie:
May 28, 2007 om 09:21
Jij bent trouwens echt weinig aangekomen :zwanger2:tijdens je zwangerschap! Dan kom ik daaraan met mijn gewichtstoename van maar liefst 22 kilo!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan