Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 28, 2007

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Ik heb zowaar een goede nacht gehad. Heb al anderhalve week niet kunnen slapen. Heb rare dromen of ben gewoon niet moe.

Gelukkig viel ik gisteren als een blok in slaap en ondanks het feit dat ik toch weer een paar keer ben wakker geworden vannacht, ben ik er niet uit geweest. Ik voel me goed vandaag. Heb geen pijn, ben lekker uitgerust en ik heb de baby ook al gevoeld. Ik kan er dus weer even tegenaan.
Is wel een voordeel als het feest vandaag zou beginnen. Dan ga ik er in ieder geval uitgerust tegenaan, want geloof me....bevallen terwijl je al moe bent, is geen pretje.

Verder is het een saai weekend. Ik kan vrijwel nergens meer naartoe, en zit dus meestal thuis op de bank en af en toe probeer ik nog wat aan het huishouden te doen, maar ik kan niet veel meer. Ik kwam nu dus ook op een punt dat ik me af en toe behoorlijk verveelde. Ik kan geen dikke boeken meer lezen, omdat ik het boek niet meer kan laten rusten (gaat de baby protesteren en een bewegend boek lezen, is niet te doen), ik kan niet meer op de bank puzzelboekjes maken om dezelfde reden, en van de hele dag tv kijken wordt je ook niet vrolijk. Hiervoor kon ik nog wel regelmatig achter de pc, maar aangezien mijn buik enorm in de weg zit, is het prettiger om te hangen. Ook beperkt computeren dus.

Maar mijn lieve man, had een perfecte oplossing. We hebben ons belastinggeld voor de helft binnengekregen en hij heeft toen een Nintendo DS voor me gekocht met hele verslavende spelletjes (Brain Acadamy en verschillende kaartspelletjes en Mahjongh). Heerlijk om uren op de bank mee door te brengen. Ik ben helemaal verslaafd. Wat een idee was dat zeg. Nu kom ik die laatste paar dagen met gemak door. Ben nu niet meer zo bezig met de bevalling of de zwangerschap, misschien dat ik daardoor ook wel minder pijn heb.

Nou dames, ik hou jullie verder weer op de hoogte als er iets veranderd.

:minielacht:


Nanda

May 29, 2007 om 01:49
haha een echte gamer dus?!
wel leuk dat je weer een nieuw speeltje hebt om je te vermaken..leuke is dat je daar straks ook profijt van hebt als je bevallen bent.

ik hoop voro je dat het nu toch wel binnenkort gaat gebeuren, want die buik ben je volgens mij helemaal zat!

:kiss: Suus

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan