Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 28, 2007

Gea60 woog op het moment van schrijven 72.80 kg (bmi: 25.49).

hallo,
Vanmorgen gewogen en ik woog 65.8,dus 1,5 kilo eraf!*9*
Het gaat de goede kant op,nu is er 10,2 kilo af vanaf jan. en daar ben ik heel tevreden mee.
Ik ga van de week een nieuwe strandoutfit kopen, heb eergisteren al wat korte broeken gekocht maatje 38!! terwijl ik eerst 42/44 had. kikken hoor!
Het gekke is dat ik van de week meer heb gegeten dan vorige week toen ik aangekomen was, het klopt dus wat ze zeggen als je te weinig eet val je niet af!
Na mijn zomervakantie wil ik weer naar de sportschool om het allemaal nog wat strakker te krijgen,want ik heb al maanden niet gesport (ik ben te lui)
Zo zie je maar dat doorzetten uiteindelijk toch resultaat heeft, ik had nooit gedacht dat ik mijn streefgewicht zou halen en op 8 onsjes na ben ik er dus al bijna, ik had het hier ingevuld als 63 kilo,zodat ik nog wat uitloop zou hebben, maar met 65 ben ik tevreden hoor!
Ik hoop dat het jullie ook gaat lukken, de aanhouder wint!!
Succes allemaal.
Groetjes Gea

Onbekend
May 31, 2007 om 07:16
Gefeliciteerd of op z'n italiaans: AUGURI !!!! (+)

Met zo'n positieve instelling ben jij volgende week al onder de 65!! en dan gewoon nog even doorgaan, dan heb je wat reserve voor de vakantie.
En sport jij niet...... Dat moet je echt gaan doen. Niet alleen om af te vallen, maar je voelt je daarna zo energiek en bovendien helpt het om alles een beetje strak te trekken (hihi). En heel belangrijk is je conditie.

Ik voel me weer wat beter. Qua kilo's was ik niet veel aangekomen, maar mijn schuldgevoel was des te groter. Ik ben wel blij dat Carlo deze dagen thuis is, dan kan ik weer even bijtanken voor het weekend. Dan sta ik er weer alleen voor. Gisteravond ook weer even m'n DrPhil boek erbij gepakt en het boek ging open net op die pagina waar het nodig was: over gewoontes en impulsief eten en die hevige verlangens naar eten als je boos of alleen ofzo bent.

Dus jij bent in juli hier? Wij gaan pas in augustus op vakantie en dus miischien kom ik wel een keertje koffie drinken op de camping.

Groetjes en heel veel succes!!
Carla

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan