Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 28, 2007

Liesbeth87 woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 25.40).

pfffieuw, net weer een halfuurtje gaan lopen! Het ging redelijk langzaam, want ik heb de laatste tijd niet zo veel energie, wil vooral veel slapen! maar dat komt niet door het afvallen, ik ben gewoon een beetje ziekjes!
En het feit dat ik smorges meteen na het opstaan al ga sporten zonder ontbijt zal er ook wel mee te maken hebben.. daarom ga ik morgen pas savonds sporten, kijken of dat beter lukt!

Het gaat best goed met het afvallen! precies of ik die knop heb kunnen omdraaien waar ze het zovaak over hebben.

Alleen is het wat moeilijk nu ik thuis zit om te studeren. dan wil mn moeder me verwennen en haalt ze allemaal lekkere dingen in huis, "speciaal voor jou!". en dan voelt ze zich een beetje beledigd als ik er niet van eet.. Maar ik blijf sterk en kan nog steeds weerstaan aan de drang om die koekenkast toch maar open te trekken :D

Binnenkort zet ik maar eens een paar fotootjes online!

Ciaaao!

May 29, 2007 om 04:08
Helaba,
voor dat lopen op de piste, 't is waar verschrikkelijk eentonig maar ik heb er wel wat op gevonden, der zijn 6 banen en ik begin van binnen naar buiten en dan weer naar binnen in totaal dus 12 saaie rondjes, moet dan al niet meer tellen, en ik kan me concentreren op de muzieke hahaah als ik thuis ben kan ik achterin gaan lopen maar hier in Roeselare is der niet veel achterin en 't voordeel is als je te warm krijgt kan je je vest gewoon weghangen zonder je schrik moet hebben dat ze weg is ;-)

's morgens lopen zonder te eten is idd niet ideaal, dan ga je je al snel flauw voelen ik eet voor ik vertrek een half kommeke cornflakes
hhi kan je niet aan je moeder vragen lekkere gezonden dingen in huis wil halen, als ze je dan toch nog wil verwennen kan ze mss een fruitsalede maken :-)

nog massa's veel succes met je examens en doe da goed he *9**9**9*
May 29, 2007 om 07:52
Ja als he geen mp3 speler hebt dan is dat idd wel niet aangenaam, kan je beter in bos gaan lopen heb je zeker gelijk is moest hier een bos zijn ik zou 't ook wel weten!!

Wel van die cornflakes 't is maar echt een half kommeke da 'k toch iets binnen heb 't is niet dat ik echt veel eet voor ik vertrek 't zal iets van een 10 max 20 gram zijn,
als ik terug kom eet ik dan gewoon nog een beetje moest ik nog honger hebben.

ja fitnissen, da hebben we dus ook al recht tegenover de deur hier op kot alleen spijtig dat zo duur is :janken:

alle nog veel succes en doe die examens goed he!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan